Mesteparten av tiden, når vi tenker på skrivere, tenker vi på store enheter som finnes på hvert kontor og i nesten alle hjem. De gjør jobben sin trofast og godt, men de er totalt uegnet til å reise. Bare de nyere modellene tilbyr en trådløs tilkobling. Dette er problemer som PrinCube prøver å løse. PrinCube er den minste mobile fargeskriveren i verden og ble utviklet av TheGodThings utviklet. Med dimensjonene på bare 72 x 51 x 68 mm og en vekt på 160 g kan du ta den med deg overalt og til og med putte den i lommen.

Kompakt og kraftig

PrinCube er en liten håndholdt skriver som kan skrive ut på hvilken som helst overflate, den siste gadgeten fra gudene

PrinCube – den minste mobile fargeskriveren i verden

Den ultralette enheten bruker Wi-Fi, slik at du kan laste opp tekst, bilder eller andre design fra smarttelefonen din (Apple og Android), som deretter er klare til utskrift. Imidlertid overfører PrinCube ikke bare blekk til papir som vanlige skrivere. Brukere kan skrive ut direkte på nesten hvilken som helst overflate, inkludert papp, metall, tekstiler, plast, tre, skinn og til og med huden.

“PrinCube er perfekt for å lage sikre midlertidige tatoveringer på huden,” forklarer TheGodThings.

Pynt handlekurvene og t-skjortene dine

PrinCube er en liten håndholdt skriver som kan skrive ut på hvilken som helst overflate på stoffpose

Skriv ut hva du vil på alt du vil

Den lille skriveren er liten, men overraskende kraftig. En enkelt lading gir 6 timers arbeidstid og et utrolig år i standby -tid. I følge TheGodThings har skriveren med høy ytelse 20 ganger mer minne enn andre mobile håndholdte skrivere og kan skrive ut over 415 sider A4-papir med en enkelt kassett! Den bruker til og med den siste trefargede termiske blekkskriverteknologien, slik at du får levende farger i full farge hver gang. Hvis du vil bytte blekkpatron, åpner du bare et lite lokk, skyver inn den nye kassetten og starter utskriften igjen.

Ikke flere kjedelige joggesko

PrinCube er en liten håndholdt skriver som kan skrive ut på hvilken som helst overflate på sko stoff

PrinCube bruker en enkelt kassett med standard blekk. Dette kan vaskes av med såpe og vann. Et semi-permanent løsemiddelbasert blekk kan også brukes, som kan vaskes av med alkohol og lignende løsemiddelrensere. Den eneste ulempen er at PrinCube bare kan skrive ut én linje om gangen, opptil 1,5 cm bred. Med en flerlinjefunksjon kan brukerne imidlertid lage opptil ti fot med innhold. De er delt inn i individuelle linjer ved bevegelse av skriveren.

Selv på den bærbare datamaskinen

PrinCube er en liten håndholdt skriver som kan skrive ut på hvilken som helst overflate på et bærbart metall -eple

Med base i New York og Shenzhen, Kina, har TheGodThings allerede samlet inn mer enn 2,7 millioner dollar fra Indiegogo. Takket være suksessen har teamet nå begynt å konvertere prototypen til sluttproduktet, slik at du kan få din egen PrinCube fra så lite som $ 99.

PrinCube er en liten håndholdt skriver som kan skrive ut på hvilken som helst overflate på papirkopper