Visste du at den nye Google Sleep kan hjelpe deg med å oppnå bedre søvn? Det er mange forskjellige måter å gjøre dette på. Det er en av de nyeste og mest intelligente hi-tech helseinnretningene som finnes på markedet i dag. Finn ut hvorfor!

Du kan alltid finne et flott sted for Google Sleep

google sovebøker og plante

Slik vil Google Sleep hjelpe deg med å sovne

Personlig kommunikasjon

Det er mange måter man kan overvinne søvnløshet på. De er ganske individuelle og avhenger av personens karakter og humør i løpet av dagen. Google Sleep har forskjellige alternativer for hjelp i denne forbindelse, og kan derfor ha en veldig individuell effekt.

Moderne dingser skriver seg godt inn i dagens design

google sleep tre deler

Avslappende musikk

Google Sleep kan spille avslappende musikk takket være Pandora spiller musikk eller Deezer kan være veldig variert. Musikklistene dine kan lagres og spilles live via disse programmene.

Noen høyteknologiske gadgets kan forfine interiøret ditt

moderne bord med google sleep

Avslappende lyder av naturen

Er det en lyd i naturen som du synes er spesielt avslappende? Lyden av sjøvannet, bølgene, vinden eller vårfuglene? Hva med en regnvær? Tilsvarende strømmer finnes på Internett og kan lastes ned fra Google Sleep.

Du kan laste ned forskjellige lister over musikk gjennom Google Sleep

musikkidé google sleep

Historier om å sovne

Mange av oss har fortsatt barnet som ønsker en historie å sovne til. Egentlig kan Google Sleep erstatte deg med dine egne barn mens de sover. Fantastiske godnatthistorier kan leses gjennom med Google Play -bøker og Storynori.

De fleste Google -gadgets passer godt til den minimalistiske stilen

moderne design google sleep

Les vuggesanger

Tross alt kan hi-tech gadgets som denne fra Google resitere vuggesanger. Husker du hva som beroliget deg best i barndommen? Hva vil du at din lille skal sove med??

Du vil alltid finne et passende sted for høyteknologiske gadgets fra Google

vegghjørne google søvnidé