Følelsen av at smarttelefonen flyr ut av hånden din og hopper av bakken og splintrer sekunder senere, er en sjokkerende opplevelse som nesten alle har hatt minst en gang. Du ville ha en skjønt iQOO Praktisk fra Vivo i hånden, ville slippe det ikke engang etterlate en ripe. For å bevise dette droppet den kinesiske produsenten Vivo den nye gaming -smarttelefonen iQOO, som ble utgitt i mars i år, fra stratosfæren. Selv etter denne ultimate drop -testen var enheten nesten helt fin. Et must for klønete telefonbrukere.

iQOO står for den poetiske frasen “I Quest On and On”

Smarttelefonen tåler den ultimate falltesten fra en forbløffende 31.540 meter gaming smarttelefon iqoo

Smartphone iQOO overlever fallprøve fra stratosfæren nesten feilfritt

EN Video av stuntet viser hva som egentlig skjedde. En værballong fylt med helium transporterte iQOO til himmelen. Mesteparten av turen var mobiltelefonen festet til sin egen plattform og spilte en fem og en halv time lang video.

Dette skal bidra til å demonstrere batterilevetid og bildekvalitet selv under ekstreme forhold. Bortsett fra den svimlende høyden og de tilhørende endringene i lufttrykk, overlevde enheten endelig temperaturer på -56 grader Celsius!

Værballonger kan bære alt i rommet, men sprenger i 38 km høyde

Smarttelefonen tåler den ultimate falltesten fra en forbløffende 31 540 meter, og slipper værballongen ut i verdensrommet

Utrolig utsikt over jorden fra en høyde på 31 km

Smarttelefonen tåler den ultimate falltesten fra en forbløffende 31.540 meter iQOO av vivo i verdensrommet

Når målhøyden på 31 540 meter er nådd, begynner iQOO å absorbere jorden under. Plattformen slipper mobiltelefonen og fallet vises akselerert i videoen. Det er ikke klart hvor enheten falt. Men man kan anta at det er et sted i Kina. Teamet som var ansvarlig for å finne telefonen måtte bruke to Mitsubishi Pajero 4 × 4 biler og droner for å finne den. Ved nærmere undersøkelse kunne det sees at kameraet fremdeles tok opp og at skjermbeskytteren bare fikk mindre skader. Ellers var alt bra.

Vivo iQOO overlever nesten feilfritt

Smarttelefon tåler den ultimate falltesten fra en forbløffende 31.540 meter iqoo av vivo gerinder schaden

En historisk falltest, men ikke verdensrekord ennå

Batteriet i gaming -smarttelefonen har en kapasitet på 4000 mAh og et enormt 44 watts hurtigladningssystem som kan lade det helt opp innen 45 minutter. iQOO huser også en Snapdragon 855 -prosessor. AMOLED -skjermen måler 6,41 tommer.

Smarttelefonen ser ut til å gjøre rettferdighet til klumpete spillere

Smarttelefonen tåler den ultimate falltesten fra en forbløffende 31 540 meter. Spill -smarttelefon for klumpete spillere

Det har vært mange smarttelefonfallstester gjennom årene, men denne er den klare vinneren. I 2011 kom Sonim inn i Guinness World Record Book etter at XP3300 Force hadde et beskjedent fall på 25 meter. Honor 8 tjente deretter kronen i 2016 da enheten nådde 18.421 meter og krasjet. Det er ennå ikke klart om Vivo gjorde et offisielt rekordforsøk. For å sette dette i riktig sammenheng: Verdensrekorden satt av Dr. Alan Eustace for det lengste frie fallet med fallskjerm fant sted på 41.420 meter. Mount Everest er bare 8 848 meter høy.

To stilige farger og tre kameraer

Smarttelefonen tåler den ultimate falltesten fra en forbløffende 31 540 meter farger fra iqoo av vivo

Smarttelefonen tåler den ultimate falltesten fra en forbløffende 31.540 meter iqoo hendig utrolig ytelse