Kunngjorde denne tirsdagen Snap Inc.. Spectacles 3, en redesignet begrenset opplagsversjon av AR -solbrillene med et slank nytt design og et ekstra HD -kamera. Brillene representerer Snaps siste forsøk på å utvikle en ny datamaskinplattform som fokuserer på å fange dimensjoner og dybdeoppfatning, akkurat som våre øyne.

Inspirert av det menneskelige øyet

Ta HD -bilder og videoer i 3D med Snapchat Spectacles 3, det første solbrillekameraet noensinne

Ta fantastiske bilder og videoer med Snapchats nye briller

Den første generasjonen av høyteknologiske briller designet spesielt for å fange Snapchat-innhold dukket først opp i 2016. Gadgeten ble en umiddelbar hit hos brukere av sosiale nettverk. Imidlertid viste det seg senere at etter den første hypen ble det ikke lenger solgt mange glass.

Snapchat led etter hvert 39,9 millioner dollar i tap.

Den første generasjonen hadde ikke stor suksess

Med Snapchat Spectacles 3 kan du ta HD -bilder og videoer i 3D med snapchat solbriller 1

Det mest fantastiske med de nye brillene er det andre kameraet, som brillene kan fange dybde og dimensjon for første gang. Så takket være kameraene med to vinkler kan du nå ta 3D -øyeblikksbilder med en litt skjelvende dybdeeffekt, og deretter legge til AR -grafikkeffekter i 3D -filtre, klistremerker og innspilte videoer. En tilleggsfunksjon er 3D -visningen, som ligner på Google Cardboard, er også laget av papp og fungerer på samme måte som et VR -headset.

Legg til fantastiske 3D -effekter på bildene og videoene dine

Snapchat Spectacles 3 lar deg ta opp HD -bilder og videoer i 3D ved hjelp av 3d -filtervideoer

Som i de tidligere versjonene må du trykke på knappen for å ta opp en 60 sekunders video eller trykke og holde inne knappen for å ta et bilde. Lydfanger briller fra fire mikrofoner innebygd i rammen. Etter synkronisering med Android- eller iOS -enheten din, kan du redigere fotomaterialet, sende det til vennene dine via Snapchat eller eksportere det for deling på andre plattformer, inkludert YouTube. Briller tar opp videoer med 60 bps og den innebygde lagringsplassen på 4 GB kan ta opptil 100 videoer eller 1200 bilder. Bilder har en oppløsning på 1.642 x 1.642 piksler, videoer 1.216 x 1.216.

Utmerket kvalitet for et så lite kamera

Snapchat Spectacles 3 lar deg ta HD -bilder og videoer i 3D

Ikke alle kategorier mottok en oppdatering

Batterilevetiden har dessverre ikke blitt forbedret i forhold til forrige utgave. Det andre kameraet forårsaker til slutt et ekstra strømforbruk, som de nye brillene må kompensere for. Ifølge Snap skal Spectacles fortsatt kunne ta opp 70 videoer og mer enn 200 bilder når de er fulladet. Glassene kan fortsatt lades i den medfølgende ladeetuien eller med en USB-C-kabel innen 75 minutter.

Når det gjelder design, er de nye brillene mindre klumpete enn de tidligere iterasjonene. De har små runde linser, justerbare acetatspisser, en eskeformet, lett stålramme og tonede linser for å beskytte mot solen. Glassene er tilgjengelige i to farger: “Carbon” (svart) og “Mineral” (gull).

Stilig og moderne i metalliske farger

Snapchat Spectacles 3 lar deg ta HD -bilder og videoer i 3D vakkert og stilig i gullfarge

Dessverre overfører Spectacles 3 fremdeles ikke automatisk opptak av bilder til Snapchat -kontoen din. Ifølge Snap er det fortsatt tekniske hindringer som forhindrer at dette skjer. I mellomtiden må du koble til telefonen via bluetooth eller wifi og vente tålmodig på at bildene skal lastes ned. Et merkelig unntak er for iOS -brukere som har WiFi hjemme og har brillene ladet. Briller kan settes opp slik at øyeblikksbildene dine automatisk blir eksportert til Snapchat i denne tilstanden.

De nye solbrillene koster 380 dollar, nesten dobbelt så dyre som forgjengerne. Originalen kostet 150 USD, Nico / Veronica Spectacles 2 varianter 200 USD. I motsetning til andre generasjons briller, er Briller 3 dessverre ikke vanntette.

Det mest praktiske og kompakte kameraet noensinne

Snapchat Spectacles 3 lar deg ta HD -bilder og videoer i 3D med stil i svart