Det er allerede mer enn åpenbart at 5G -nettverk har noen store fordeler i forhold til 4G -nettverkene som for tiden er i bruk. Den nye teknologien tilbyr mobilbrukere opptil 20 ganger hastigheten, dvs. opptil 20 gigabit per sekund. Selv med svakere Internett -tilkoblinger bør minimum være 100 megabit per sekund, som fortsatt er omtrent fem ganger flertallet.

5G er imidlertid ikke bare raskere, den gir også betydelig kortere ventetid og responstid fra kilden til mottakeren. Selv om 4G -nettverk har en forsinkelse på ca. 40 millisekunder (ms) til 60 ms, kan 5G -data sendes og mottas nesten umiddelbart – på ca. 10 ms eller i beste fall 1 ms. 5G kan nå også fungere i tettere befolkede regioner eller på steder der det er mange mennesker, for eksempel midt på stadion.

Hva betyr denne utrolige hastigheten, minimale ventetiden og evnen til å fungere i selv de tettest befolkede områdene for sportsverdenen? En flott applikasjon ville sikkert vært å se live sportsbegivenheter gjennom et VR -headset.

Med hastigheten og påliteligheten til 5G og kvaliteten på VR er det nesten som å sitte midt på stadion

Snart vil du kunne se sport via 5G VR moderne sportsklokke

Få et synspunkt som ingen andre

Snart vil du kunne se sport via 5G VR se sport via vr

Du kan oppleve sportsbegivenheter på nært hold ved å bruke et VR -headset med 5G

Ved å fange spill med ultramoderne 360 ​​graders videokameraer, kan publikum nå se sportsbegivenheter som en oppslukende opplevelse via headset eller mobile enheter. Takket være VR -funksjonen kan seerne se nøyaktig hva de vil eller fokusere spesielt på favorittspillerne sine.

NesteVR er en av de mest vellykkede oppstartene som tilbyr slike opplevelser. Programmet gir allerede tilgang til mange NBA-, NHL- og ICC-fotballspill samt WWE-konkurranser, konserter og til og med stand-up-komedieshow. Disse er vesentlig mer interaktive via VR enn de typiske versjonene som kan sees via nettstrømmer eller fjernsyn. NextVR gir seerne muligheten til å observere hendelsene fra forskjellige vinkler (for eksempel fra basketballbøylen eller fra skrivebordet) og fordype seg i handlingen.

Opplev verdens største sports-, musikk- og underholdningsarrangementer i VR

Snart vil du kunne se sport over 5G VR neste vr -headset

Snart vil du kunne se sport på 5G VR se fotball på VR

Med en liten justering ved å feste minikameraer til utøverens kropp, kan seerne forbedre opplevelsen ytterligere. Du kan se spillet direkte fra utøverens synspunkt. Spesielt Firstvision bruker allerede denne teknologien på forskjellige sportsarrangementer for sitt publikum. Å finne et godt sete på stadion er ikke lenger den eneste eller den beste måten å se sportsbegivenheter på.

Fordyp deg i handlingen med innhold fra en VR -kroppskamera

Snart vil du kunne se sport gjennom et 5G VR basketballkamera

Snart vil du kunne se sport via 5G VR -sport rett fra basketballbøylen