Det siste produktet fra Nike fra samarbeidet med Apple ser ut til å komme fra en sci-fi-film. De nye joggeskoene heter Nike Adapt Huarache og bruker FitAdapt snøringsteknologi i kombinasjon med Apples assistent Siri for å stramme eller løsne skolissene ved hjelp av talekommandoer. Du kan enten bruke Apple Watch eller iPhone. De nye sportsskoene er basert på den originale Nike Huarache, som ble lansert i 1991. Mange kilder mener at inspirasjonen til dette er relatert til Nike Mag -joggeskoene fra Marty McFly, helten i 1989 Back to the Future II -filmen.

Kompatibel med de fleste Apple håndholdte enheter

Snørebåndene til Nike Adapt Huarache justeres av Siri, de nye joggeskoene

Juster skolissene med talekommando

I tillegg til å kontrollere snørebåndene, lar Siri deg også endre fargen på LED -lysene på sålen på skoen. Du kan velge disse manuelt eller lage dine egne kombinasjoner av passform og lys. Du kan velge mellom totalt 13 farger. Skoene er over SNKRS -app av Nike og hos utvalgte forhandlere den Jan..

September publisert og kostet ca 300 euro.

FitAdapt -teknologien ligner på den elektronisk adaptive HyperAdapt 1.0 -snøring fra 2016, som gjør at sko kan strammes forsiktig rundt foten når trykksensorer på hælen aktiveres. Imidlertid koster disse skoene opprinnelig nesten 650 euro. En ny versjon av HyperAdapt 1.0 dukket opp i januar i form av Nike Adapt BB. Disse sportsskoene krever bare omtrent halvparten av prisen og koster så mye som nye Nike Adapt Huarache – 300 euro. Begge modellene har innebygde sensorer for bedre passform. Men med Nike Adapt Huarache kan du kontrollere teknologien med stemmen din.

13 forskjellige farger å velge mellom

Skosnøre i Nike Adapt Huarache justeres av Siri for å justere fargene til å være futuristiske

Bruk standardinnstillinger eller sett dem til å måle

Snørebåndene til Nike Adapt Huarache justeres automatisk av Siri

Nike Adapt Huarache revolusjonerer skolissene

Nike har sammenkoblet sportssko med banebrytende teknologi oftere og oftere de siste årene. I 2016 lanserte selskapet til og med et begrenset antall 1.510 futuristiske Nike Mag -joggesko. Nikes app bruker også en AR -funksjon i kombinasjon med kameraet på smarttelefonen din for å lage en detaljert skanning av føttene dine og dermed bestemme den ideelle skostørrelsen for deg. Utvidelsen forventes å bli vist i SNKRS -appen i august. I 2017 lanserte selskapet til og med en midlertidig løpebane kalt Ubegrenset stadion Laget i Manila, hvor løpere kan konkurrere mot sitt digitale jeg og slå sin egen rekord.

Bare for de største fansen av sci-fi-filmserien

Snørebåndene til Nike Adapt Huarache justeres av Siri nike mag sneakers tilbake til fremtiden 2

The Unlimited Stadium etterligner formen til Nike Lunar Epic

Snørebåndene til Nike Adapt Huarache justeres av Siri ubegrenset stadion i manila

Snørebåndene til Nike Adapt Huarache er futuristisk elegant tilpasset av Siri