Da Paramount ga ut sin første trailer for filmen Sonic the Hedgehog tidligere i år, var fans av spillfranchisen ikke spesielt opptatt av hovedpersonens karakterdesign. Faktisk ble de dypt forferdet over monstrositeten med liten likhet med helten fra det berømte videospillet fra 1991.

Liten oppfriskning: Paramount Pictures utgitt tidligere i år en av de mest absurde filmtittere noensinne. Etter å ha lurt på hvorfor Coolios hit “Gangsta’s Paradise” fra 1995 støttet traileren, ble de tvunget til å konfrontere den sanne skrekken til traileren. En av de mest populære videospillkarakterene i verden, Sonic hadde et fullt sett med menneskelige tenner, to øyeboller for langt fra hverandre, en fryktelig langstrakt kropp og furrige fingre i stedet for hansker.

Nytt design, ny plakat, ny trailer

Sonic the Hedgehog ser endelig ut som seg selv etter å ha redesignet den nye plakaten for filmen

Noen uker senere twitret regissør Jeff Fowler at filmpremieren var utsatt til Valentinsdag 2020. Filmartistene “tok litt mer tid å få Sonic akkurat”. Tirsdag så de berørte redesignet og jublet. Her er den nye traileren! Redesignet ble ledet av kunstneren Tyson Hesse, som tegnet Sonic -tegneseriene som ble utgitt under Archie Comics, samt den fantastiske introduksjonssekvensen for utgivelsen av Sonic Mania i 2017.

Grafisk romanillustratør og animatør Tyson Hesse implementerte det nye designet perfekt

Etter redesign ser Sonic the Hedgehog endelig ut som seg selv tyson hesse tegneserie

Hva har kunstnerteamet endret med Sonic the Hedgehog??

Det er lett å se hva som gikk så galt med det første utkastet. Men det er også viktig å sette pris på hva kunstlaget virkelig gjorde riktig med redesignet. La oss se på Sonics øyne først. De er store og lyse, som den søte og kule tegneserieversjonen av karakteren. Legg også merke til avstanden mellom øynene hans. I videospillene er Sonic kjent for å ha et enkelt øyeeplet med to iriser og to overdrevne bryn som bidrar til å understreke følelsene hans. I den originale filmen var øynene til Sonic store, men de virket perlerøde på grunn av avstanden mellom dem. I den omarbeidede versjonen av karakteren har han fortsatt to separate øyne, men mye nærmere hverandre, noe som skaper en illusjon om at det er de samme “Cyclops” vi vokste opp med som barn.

Ved siden av: Visste du at genet som hjelper mennesker med å ha to forskjellige øyeboller er Sonic Hedgehog Gen kalt? Sonic har markert seg selv innen medisin!

Øynene er større, mer uttrykksfulle og mye nærmere originalen

Etter redesign ser Sonic the Hedgehog endelig ut som seg selv som sammenligner ansikt og pels

Sonics nye munn har nå 100% færre menneskelige tenner. Det som gjenstår er et sett med tegneserieaktige tenner som er ideelle for en talende pinnsvin -tegneseriefigur. Redesignet gjorde også de opprivende produktplasseringsskoene foreldede. Sonic har blitt gjenforent med det klassiske røde og hvite såpeskoen som han har hatt i flere tiår. Sonic the Hedgehog har endelig store, hvite, sammenrullede sokker og hansker igjen.

Borte med de traumatiserende menneskelige tennene!

Etter redesignet ser Sonic the Hedgehog seg endelig gammel og ny side om side

Forskjellen er tydelig merkbar

Etter redesign ser Sonic the Hedgehog endelig ut som seg selv i biltraileren

Det nye designet fanger virkelig mange av ideene som den originale karakterdesigneren Naoto Ohshima ønsket å oppnå – en kul, men koselig maskot som blander japansk kawaii -følsomhet med en amerikansk holdning. Pelsen er livlig og etterligner den berømte Sega -blåen fra det japanske selskapets klassiske arkadespill. Det er ikke lenger skremmende, noe som er en viktig prestasjon for en familiefilm.

Den originale designen til Ohshima fra videospillene

Etter redesign ser Sonic the Hedgehog endelig ut som seg selv sonisk fra 1991 til 2008