Jim Ryan, president og administrerende direktør i Sony Interactive Entertainment, kunngjorde tirsdag morgen Spill hjemmeinitiativ presentert. Prosjektet tilbyr ikke bare spillere underholdning under den obligatoriske karantenen. Det vil også finansiere uavhengige spillstudioer som har blitt hardest rammet av koronaviruspandemien.

Som en del av Play at Home -initiativet kan PS4 -spillere laste ned Uncharted: The Nathan Drake Collection. Denne inneholder tre spill, nemlig Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves og Uncharted 3: Drake’s Deception. De mottar også indieeventyretittelen Journey gratis. I motsetning til de gratis PS4 -spillene som Sony gir bort til PlayStation Plus -abonnentene hver måned, trenger du ikke betale et abonnement her. Likevel vil disse to spillene bli lagt til på kontoen din.

Gratis spill som dette gir nødvendig underholdning under karantene

Sony tilbyr nå gratis PS4 -spill i en ny kampanje på uncharter og reiser gratis

Tyskland og Kina vil motta andre PS4 -spill fra Sony

Dessverre vil spillere i Tyskland og Kina ikke ha tilgang til Uncharted Collection. I stedet vil brukere i disse to landene få gratis digitale kopier av actionspillet Knack 2.

Reise.

Du vil uten tvil oppdage at det kan ta lengre tid å laste ned spillene enn vanlig. Sony har redusert nedlastingshastigheten til PS4 -spill over hele verden. Det var nødvendig på grunn av den økende bruken av Internett.

Knack 2 er et vakkert actionspill fra 2017

Sony tilbyr gratis PS4 -spill i en ny kampanje på knack 2 og reise for Tyskland og Kina

Sonys nye kampanje vil finansiere uavhengige spillstudier

I tillegg presenterte programvareselskapet nylig den andre delen av sin Play at Home -kampanje med tittelen “Creative Funding”. Sony Interactive har lansert et fond på 10 millioner dollar. Med dette ønsker selskapet å støtte sine uavhengige utviklingspartnere økonomisk. De kan møte uventede vanskeligheter under pandemien. Mer informasjon om kampanjen “Creative Funding” vil bli kunngjort på et senere tidspunkt. Da vil vi også finne ut mer om kriteriene for deltakelse.

“På Sony Interactive Entertainment har vi privilegiet å tilby denne sårt tiltrengte underholdningen. Vi vet at dette bare er et lite skritt. Vi er takknemlige for at vi kan tilby denne støtten til våre spillere og våre partnere, sier Sony i en uttalelse om initiativet Play at Home..

Bli hjemme og spill videospill

Sony tilbyr gratis PS4 -spill i en ny kampanje, nytt Sony -initiativspill hjemme

Sony tilbyr gratis PS4 -spill i en ny kampanje, ukjent samling 3 spill

Sony tilbyr gratis PS4 -spill i et nytt indie -spill uten kampanje