Å bo hjemme uten energikilde er oppfylt mareritt for mange mennesker. Men det kan skje, og jo større antall naturkatastrofer er, desto større er sannsynligheten. Heldigvis tilbyr høyteknologiske alternativer for energikilder en frelse for mange av oss. Akkurat som oppfinnelsen som vi gjerne vil introdusere for deg om et øyeblikk.

Dette batteriet kan brukes til å lade den elektriske sykkelen

innovasjon innen elsykkel

Miljøvennlig og overførbart fremtidens høyteknologisk batteri

Mange av dagens overførbare energikilder er veldig støyende og skadelige for naturen. Men det finnes også miljøvennlige løsninger, og Sparkbox er helt klart en av dem. Det er et mobilt og veldig kraftig batteri. Hun har AC og USB -kontakten og kan derfor kobles til forskjellige elektriske enheter.

Takket være dette designet kan husstanden din fortsette å fungere fantastisk lenge selv om det skulle oppstå strømbrudd. Kapasiteten er tilstrekkelig i svært lang tid, avhengig av belastningen selv i flere måneder.

Du kan reise opptil 10 miles med bil

Elektrisk bilinnovasjon energikilde

Ikke bare egnet for nødssituasjoner

Dette batteriet er ikke bare spesielt egnet for nødssituasjoner. For mange mindre prosjekter kan det være et uavhengig alternativ. For hagearbeid eller små musikkpresentasjoner, eller for en piknik med en elektrisk grill i naturen, kan du bruke dette høyteknologiske batteriet og klare deg uten den dyre strømmen fra masseleverandørene. Du bør også ha et slikt batteri klart i elbilen din i nødstilfeller. Fordi du kan kjøre opptil 16 kilometer med den.

Bruk i hagen

Innovasjonsbatteri i naturen

Fordelene

Dette høyteknologiske batteriet er multifunksjonelt og kan enkelt brukes av uerfarne brukere. Den er relativt lett å bære og kan derfor lett flyttes fra det ene stedet til det andre. Tross alt er energien som produseres på denne måten miljøvennlig, og selve batteriet kan lett resirkuleres på de riktige stedene etter sin ekstremt lange levetid.

Du kan virkelig bruke Sparkbox på en piknik

Innovasjon hi-tech i naturen

Små forretningsfolk kan spare mye på regninger med Sparkbox 

Innovasjon moderne verksted

Sykkelen vil også klare seg godt takket være fremtidens høyteknologiske, miljøvennlige batteri

Laster innovasjons motorsykkel