Retten oppfordrer den australske studenten, som hacket seg inn i Apples datasystem da han bare var 13, til å bruke sitt “store talent” på godt i stedet for dårlig. Den nå 17 år gamle gutten sto foran ungdomsretten i Adelaide og erkjente straffskyld for å ha utført flere datamaskinhack. Tenåringen hacket Apple to ganger i håp om å få jobb hos teknologigiganten. Han hørte at selskapet allerede hadde ansatt en europeisk hacker for å bryte seg inn i systemene sine.

Den unge hackeren hacket seg inn i teknologigigantens hovedramme i desember 2015 og deretter igjen tidlig i 2017 og lastet ned interne dokumenter og data. Han brukte sitt “høye kompetanse” innen informasjonsteknologi for å lage falske digitale legitimasjoner og utgi seg for en ansatt. Imidlertid registrerte Apple -systemene serienummeret til det som ble brukt i angrepene MacBooks og kunne spore hackers plassering. Apple rapporterte hackene til FBI, som undersøkte saken med det australske føderale politiet.

Teen hakker Apple, men systemet fikk ham til slutt

Teen hacking apple to ganger i håp om en jobb hacket black hat hacker

Mange unge drømmer om å jobbe hos Apple

Teen hakker eple to ganger i håp om et jobb eple hacket igjen av en tenåring

Tenåringen hakker Apple som tror at teknologigiganten tilbyr ham en jobb

Advokat Mark Twiggs fortalte retten at klienten hans ikke var klar over hvor alvorlig handlingene hans var den gangen. Gutten trodde selskapet kunne tilby ham en jobb. “Han visste ikke at dette ville ende opp med å bli noe annet enn en jobb.”

Ifølge rykter hadde Apple allerede ansatt en europeisk hacker

Tenåring hacker eple to ganger i håp om en jobb unge hackere angriper eple

Tenåring hacker eple to ganger i håp om at en jobbgutt skal hacke eplesystemer

Twiggs ba om at tenåringen ble reddet fra en overbevisning da han planla å studere digital sikkerhet og kriminologi ved universitetet. Å ha en straffeattest kan påvirke hans fremtidige arbeidsmuligheter. Retten følte tilsynelatende sympati for tenåringen, som ble klassifisert som svært dyktig og mer naiv enn ondsinnet. “Han er tydeligvis en talentfull person når det gjelder informasjonsteknologi,” sa dommer David White. “Når det er sagt, har de som har fordelen av å være begavet, ingen rett til å misbruke den gaven. Måten verden fungerer på, avhenger sterkt av datateknologi, og de som tukler med disse systemene kan være enormt skadelige. ”Til slutt fikk tenåringen ingen overbevisning. I stedet har han blitt satt på en obligasjon på 500 dollar og sies å ha oppførselen hans overvåket i ni måneder.

Studenten kom akkurat unna med en bot på $ 500

Teen hacking apple to ganger håper på en jobb hacker med fire skjermer apple

Apple kommenterte ikke i retten. Imidlertid uttalte selskapet i en senere uttalelse at “på ingen tidspunkt under denne hendelsen ble personopplysningene til kundene kompromittert”.

Teen hacker eple to ganger i håp om å få et fingeravtrykk eple