Du trenger ikke nødvendigvis å være Star Wars -fan for å vite om Mandalorian og Baby Yoda. Den yndige, grønnhudede, kraftsvingende smårollingen debuterte i den første episoden av The Mandalorian. Star Wars spin-off-serien dukket opp på strømmetjenesten Disney Plus i november. Fra det øyeblikket serien traff skjermen, ble den raskt viral rundt om i verden. Men selv etter en hel sesong av The Mandalorian vet vi fremdeles ikke så mye om Baby Yoda, offisielt kalt “Barnet” av det kreative teamet. Her er alt som er bekreftet så langt.

Babyen ble umiddelbart kjæresten til alle Star Wars -fans

Mandalorian 2 og Baby Yoda Her er alt vi vet om leke dukke baby yoda

Hva er baby yoda?

Lite er kjent om baby Yodas natur. Faktisk, gjennom årene er smårollingen bare det tredje medlemmet av arten hans som dukker opp i Star Wars-serien. Foruten den berømte Jedi -mesteren Yoda, var de eneste andre medlemmene av arten den kvinnelige karakteren Yaddle (Star Wars: The Phantom Menace) og nå Baby Yoda.

I motsetning til mye av Star Wars -universet, forlot George Lucas bevisst Yodas art ukjent.

To ting som vi definitivt vet er at barnet er rundt 50 år og en mann. Yoda selv levde rundt 900 år. Så det er fornuftig at Baby Yoda fortsatt skal være en pjokk på 50.

Vi vet knapt noe om den mystiske arten

The Mandalorian 2 and Baby Yoda Her er alt vi vet om yoda jedi meister star wars

Baby Yoda er en klon?

I begynnelsen av serien uttalte et populært rykte at Baby Yoda kan være en klon av den originale Yoda. I den syvende episoden av The Mandalorian debunked Kuiil imidlertid den teorien da han påpekte at Baby Yoda ikke ligner produktet av kloning. Siden Kuiil er en tidligere keiserlig arbeider kjent med kloningsprosessen, ville han sannsynligvis kjenne tegnene på en klon.

Hvor mektig er barnet?

Serien gjorde det veldig klart at arten har kraftig kontroll over The Force. Yoda og Yaddle var begge høytstående Jedi-mestere. Barnet er intet unntak. Interessant er også hvor mye hyllest som ser ut til å bli betalt til The Force Baby Yoda. Den lille fyren har en tendens til å falle i en dyp søvn etter å ha brukt kreftene sine mye. Vi så det aldri med den eldre Yoda. Mestring av makt krever tydeligvis litt øvelse og fysisk vekst for å nå sitt fulle potensial.

I den andre episoden ser vi barnet løfte et fremmed neshorn

Mandalorian 2 og Baby Yoda Her er alt vi vet om barnet som bruker kraften i kraften

Mandalorian 2 og Baby Yoda Her er alt vi vet om barnet i den flygende barnevognen

Hvor kom baby Yoda fra?

Lite er kjent om hvordan barnet havnet i omsorgen for en gruppe tungt bevæpnede dusørjegere på en avsidesliggende planet. Mandalorian sesong to virker forberedt på å svare på det spørsmålet.

Hvorfor vil de tidligere keiserlige ha baby Yoda?

Så langt har serien ikke helt forklart hvorfor den gåtefulle tidligere keiserlige agenten “The Client” eller hans enda mer dødelige overordnede Moff Gideon vil ha Baby Yoda så dårlig. På den korte tiden barnet var i deres omsorg, ble den tidligere keiserlige forskeren instruert om å trekke ut noe fra kroppen hans.

Dette har fått noen fans til å konkludere med at det tidligere galaktiske imperiet prøver å gjenvinne sin makt. Og gjennom eksperimenter med Midichlorians, de fiktive cellene som lar noen manipulere The Force.

Baby Yoda gjør internett gal av søthet

The Mandalorian 2 and Baby Yoda Her er alt vi vet om baby yoda the kid star wars disney plus

Hva skjer i sesong 2?

Mandalorianeren har gjort det til sin plikt å beskytte babyen og bringe den tilbake til sin opprinnelige planet. Så vi får sannsynligvis svarene på noen av spørsmålene våre i sesong 2. Mandalorian kommer tilbake til Disney Plus i oktober.

Forhåpentligvis blir ikke Mandalorian 2 forsinket

Mandalorian 2 og Baby Yoda Her er alt vi vet om denne scenen fra serien