Vi kan trygt si at alle har sett en Roomba -støvsuger på jobb. Dette er en robot som tar over støvsugingens gjøremål og lar deg nyte de få øyeblikkene i fritiden i fred. Men støvsuging er bare ett element på listen over ubehagelige aktiviteter. Flere og flere mennesker flytter fra den hektiske byen og bor i stedet i et hus med hage og selvfølgelig løp. For mange huseiere er det imidlertid like slitsomt og irriterende å klippe plenen som å rengjøre den selv. Heldigvis deler produsentene denne erfaringen og har jobbet hardt med mange modeller av robotgressklippere de siste årene. Her er de tre beste enhetene for 2019.

Roomba for hagen

Topp 3 av de beste automatiske robotgressklipperne gressklippere for mer fritid og nytelse

Robot gressklipper? Hvordan fungerer slikt uansett?

Robotgressklippere fungerer på samme måte som en Roomba. Du må først vikle en guidetråd rundt gressområdet du skal klippe for å beskytte de verdifulle blomsterbedene fra klipperen. Roboten gjør resten ved hjelp av elektroniske sensorer.

Mange avanserte modeller kan til og med unngå regn og vått gress automatisk, gå tilbake til dokkingstasjonen selv, bli kontrollert av mobiltelefon, etc..

Smarte gressklippere kan til og med styres fra mobiltelefonen

Topp 3 av de beste automatiske robotgressklipperne Nyt mer fritid Kontroller enheten via app

1. plass blant de beste robotgressklipperne: Husqvarna Automower

Husqvarna Automower skiller seg fra alle andre modeller ved at den har en unik intelligent teknologi. På denne måten kan han tilpasse ytelsen sin nøyaktig til veksthastigheten på plenen din og alltid forkorte alle områder til samme nivå. Med den medfølgende brukervennlige appen kan du styre robotgressklipperen din på avstand, planlegge avtaler, vise stedet i sanntid eller spore den siste tilbakelagte distansen.

Takket være værbestandigheten kan denne robotgressklipperen fungere uforstyrret selv i regn og kan derfor dekke 0,50 hektar land når den er fulladet. Det er ekstremt stille og har intelligente sensorer som enkelt kan manøvrere gjennom trange områder. Husqvarna Automower kan håndtere stigninger på opptil 45 grader og har også en sikkerhets -PIN og tyverialarm.

Multifunksjonell og stilig – Husqvarna Automower

Topp 3 beste automatiske robotgressklippere Husqvarna automower for velstelte plener

Topp 3 beste automatiske robotgressklippere Husqvarna Automower beste maskin for stor hage

Håndterer store bakker enkelt

Topp 3 beste automatiske robotgressklippere husqvarna automower klatrer opp bakken

2. plass blant de beste robotgressklipperne: Worx Landroid

Worx Landroid er en av de rimeligste modellene på markedet og er beregnet på mindre hager. Denne robotgressklipperen bruker kunstig intelligens og en rekke sensorer for å manøvrere gjennom trange områder, unngå hindringer og derved dekke et område på opptil 0,25 hektar.

Den drives av et 28 volt litiumbatteri og må derfor lades opp hver 45-60 minutters kjøretid. Når det regner, går enheten automatisk tilbake til dokkingstasjonen for å vente på klart vær og lade. Mens du jobber, er denne robotgressklipperen nesten lydløs, kan håndtere stigninger på opptil 20 grader og har flere sikkerhetsfunksjoner som PIN og push -varsler.

Billig og ideell for mindre plener

Topp 3 beste automatiske robotgressklippere worx landroid for vakre plener

Topp 3 beste automatiske robotgressklippere worx landroid faller nedover den vakre hagen

I motsetning til manuelle gressklippere er robotgressklippere ekstremt stille

Topp 3 beste automatiske robotgressklippere worx landroid hinderstyring problemfri

3. plass blant de beste robotgressklipperne: Robomow

Sist men ikke minst kommer robotgressklipperen fra Robomow. Denne modellen kan håndtere plener på opptil 0,75 hektar og skråninger på opptil 20 grader. Robomow har en regnmåler som du kan stille inn din egen følsomhet og som kommer tilbake til ladestasjonen i vått vær. På denne måten beskytter enheten seg mot skader forårsaket av fuktighet og forlenger levetiden.

I tillegg er det ikke nødvendig å klippe plenen kantene manuelt etter at de er slått helt, da Robomow har en unik kantmodus. Takket være intelligente sensorer kan denne robotgressklipperen forsiktig unngå faste gjenstander i veien. Med appen inkludert kan du også få tilgang til og kontrollere gressklipperen din hvor som helst. Denne funksjonen er spesielt nyttig når Robomow sitter fast på et hinder.

Nyt mer fritid med familien med en automatisk gressklipper

Topp 3 av de beste automatiske robotgressklipperne nyter mer fritid med robomow -enheten

Intelligent kantsystem sikrer perfekt klippet plen

Topp 3 beste automatiske robotgressklippere robomow takler plenkanter

Hva med deg Har du en fin stor plen som stadig trekker oppmerksomheten din? Til slutt kan du nyte fritiden til det fulle med en intelligent robotgressklipper!

Topp 3 beste automatiske robotgressklipper robomow enhet for store plener