Chargefox har nylig begynt å tilby superraske ladestasjoner for elbiler, noe som kan bringe vår kapasitet til et høyere nivå når du kjører lange avstander. Takket være investeringen i høyteknologiske innovasjoner tilbyr selskapet høy kvalitet og spiller en viktig rolle i utviklingen av markedet. Selskapet er for tiden basert i Australia, og nettverket deres utvider det superraskt. Etter å ha ladet elbilen din i 15 minutter, kan du kjøre rundt 400 km med den. “Tanking” på ladestasjonen i 8 minutter er tilstrekkelig i omtrent 200 km.

Lading er et stort problem med elbiler

elbil under lading

En innovativ lader

Denne kapasiteten er mulig ved samtidig bruk av to superraske ladere av typen 350kW ABB. I tillegg er bruken av disse veldig universell fordi de hver har CCS2 og CHAdeMO plugger. Nå sprer de superraske ladestasjonene seg i Australia fordi produsenten er plassert der.

Men utviklingen av slike høyteknologiske innovasjoner innen elbiler er veldig gode nyheter i seg selv.

Chargefox gjør lading mye raskere

lader en blå elbil

Fremtiden for elbiler og de super raske ladestasjonene

Ifølge nåværende statistikk vurderer mer enn halvparten av bilkjøperne elbiler. Imidlertid er en av hovedgrunnene til at folk bestemmer seg for det i mange tilfeller problemene med lading eller mangel på ladestasjoner. Det kan skje at bilen ikke kan lades i flere kilometer og forblir midt på veien. Bærbare batterier er en løsning, men de har en ganske liten kapasitet og varer bare 10-15 km. Hi-tech ladere for elektriske biler som disse fra Chargefox kan være en svært vellykket løsning for fremtiden.

Innovasjoner innen lading av elbiler er populære over hele verden

elektrisk bil bensinstasjon ved siden av en gate

Vurder også en elbil?

elbil flott grå modell

Rask lading av bilen er absolutt avgjørende

elektrisk bil gjennomsiktig utsikt

Ladestasjoner må ha høy kapasitet og være strategisk fordelt

flere ladestasjoner elbil

Australia ser ut til å innovere litt raskere på dette området

flott bmw elbil