Dette er det raskeste hageverktøyet i verden. Av Honda Mean Mower Mk2 satte offisielt ny verdensrekord fra 0 til 160 km / t i Tyskland. Videobevis ble lagt ut på YouTube 10. juni. Honda presenterte sin andre generasjon Mean Mower i mars 2018 og sa at den var klar til å gjøre et nytt rekordforsøk. Den siste den hadde satt opp i 2014 med den første generasjonen Mean Mower. Mean Mower V2 drives av den samme 999cc firesylindrede motoren som en CBR1000RR Fireblade SP motorsykkel, også laget av Honda, som har en toppfart på 299 km / t. Motoren utvikler 200 hk ved 13.000 o / min.

Utstyrt med motoren til en Fireblade motorsykkel

Den raskeste gressklipperen i verden Mean Gressklipper når 150 km / t sammen med Fireblade Motorrad

I likhet med den gamle modellen ble andre generasjon Mean Mower laget av den britiske mesterskapspartneren for turbiler Team Dynamics bygget. For testen utstyrte ingeniørkontoret plenstraktoren med et spesielt chassis og eksosanlegg, forbedrede titanbelagte bremser, Kelgate-stativ, seks-trinns manuell girkasse og et unikt Cobra-racersete.

Den nye versjonen (til venstre) er langt bedre enn forgjengeren

Verdens raskeste gressklipper, Mean Mower, oppnår 150 km / t. Honda modell 1 og 2

Den raskeste gressklipperen i verden, Mean Mower, kjører på tyske bakker

Honda gjorde rekordforsøket på racerbanen Dekra Lausitzring i nærheten av Dresden. Guinness verdensrekorder var der for å være vitne til eksperimentet. For å kvalifisere for rekorden måtte Mean Mower fremdeles se ut som en gressklipper og, viktigst av alt, kunne klippe gress. Den høyytelsesklipperen gjør begge deler. Elektriske motorer snur karbonfiberblader som, som alle andre gressklippere, kan klippe og klippe gress perfekt.

Mean Mower er fremdeles en funksjonell gressklipper

Den raskeste gressklipperen i verden Mean Gressklipper når 150 km / t og kan også klippe plener

Som alle hastighetsrekorder dikterer Guinness to løp i motsatte retninger og gjennomsnitt de to løpene. Til slutt var den offisielle tiden fra 0 til 160 km / t bare 6,29 sekunder. Det var gjennomsnittet av det første løpet på 6,43 sekunder og det andre på 6,12 sekunder.

Det som er enda mer utrolig er hvor raskt klipperen faktisk kan gå. Honda lot også Mean Mower kjøre ned en lengre rett, der det mektige hageverktøyet nådde en fantastisk toppfart på 150 km / t. Selskapet trodde opprinnelig at det ville gjøre 215 km / t. Den opprinnelige Mean Mower nådde til slutt 187 km / t. Til sammenligning kjører den gjennomsnittlige plenstraktoren med bare 8 til 10 km / t. Når du jogger lett, kan en skyveklipper nå 4 til 6 km / t.

Vil du løpe rundt med et hageredskap som dette?

Verdens raskeste gressklipper Mean Mower oppnår 242 kmh guiness verdensrekord. Honda

Jessica Hawkins var bak rattet til den sinte gressklipperen. Actionfans kan kjenne henne igjen som en av stuntdriverne som opptrådte på live -showet “Fast and Furious”. Med denne prisen er din CV bare mer fargerik.

Løp og stuntsjåfør Jessica Hawkins

Verdens raskeste gressklipper, Mean Mower, når jessica hawkins på 150 km / t bak rattet

Verdens raskeste gressklipper Mean Gressklipper, honda gressklipper når 242 km / t