Hver baby trenger mye kjærlighet, trygghet og varme rett etter fødselen. Selvfølgelig, mest av alt, bør du ta vare på den lille av hele ditt hjerte. Men det er også noen viktige og trygge hjelpere. Hva med et mykt babyteppe? Dette vil gi babyen din 100 prosent varm mykhet. I dag kan du finne et mangfoldig utvalg av koselige tepper for store og små på markedet. Men slik at du ikke blir bortskjemt med valg, bør du informere deg selv på forhånd og tenke på hvilke materialer og funksjoner i et teppe som passer for dine små.

Velg et friskt, moderne design

babyteppe turkis stripet bomull jomfruull

Hovedregelen er: velg alltid naturlige materialer som er fri for kjemiske tilsetningsstoffer. Et av de mest populære stoffene for det perfekte babyteppet er fleece. Dette materialet er mykt og luksuriøst på samme tid og forblir like godt bevart selv etter mange vasker. Samtidig er fleece veldig lett og imponerer med sin evne til å varme opp pent.

Foretrekk ikke-vevet materiale som i stor grad er laget av økologisk bomull. I noen tilfeller inneholder fleece også jomfruull, noe som fører til ekstra varme. Generelt er bomull, ull og kashmir blant de beste naturmaterialene du kan velge til babyteppet med god samvittighet. For eksempel er en av de største fordelene med ull dens evne til å absorbere fuktighet. På denne måten vil babyen din være godt beskyttet mot kulde. Du må imidlertid huske på at ull ikke skal vaskes ofte. Bomull er derimot veldig lett å ta vare på, ikke tungt i det hele tatt og pustende.

Finstrikket i pastellfarger

baby-teppe-mykt-strikket-rosa-blå-beige

Og hvis du liker den enda høyere kvalitet, bør du velge kashmir. Et slikt luksuriøst babyteppe ville også være veldig egnet for baby shower, ved dåp eller på den første bursdagen. Kashmir er også en utmerket gave. Dette verdifulle luksusstoffet er ekstremt lett, veldig mykt og fortsatt ganske varmt. Med dette valget kan du neppe gå galt.

Himmelsblått og kosete mykt

babyteppe blå myk

Så når du kjøper et babyteppe, må du se etter EUs miljømerke og GOTS-sertifisering (Global Organic Textile Standard). Selvfølgelig er ikke bare tekstilene i seg selv viktige, men også fargene. Disse bør også være fri for miljøgifter. Foretrekk pastell og naturlige farger. Disse er generelt mer å anbefale, ikke bare på grunn av den visuelle smidigheten, men fremfor alt på grunn av den lave fargen.

Vi gjorde undersøkelsen og fant fantastiske babytepper mibiento.de funnet. Ta en titt, så finner du det du leter etter!

Vi anbefaler også å se på:

mirabeau.de og livingathome.de

 En babyrosa med vakre mønstre

babyteppe strikket rosa jente

  Hvis du liker det mer blomstrende babyteppe myke naturlige materialer fargerike mønstre

Myk ull i naturlige farger

babyteppe naturlige farger naturlige materialer

 Elsker karamell og fleece?

babyteppe karamell myk

Oppdag din favoritt gråton

babyteppe grå strikket myk fleece

Eller foretrekker du det i klassisk rosa og babyblått?

babyteppe myke pastellfarger

Gi dine nærmeste en varm, koselig følelse

babyteppet sover flyr mykt