Litt mer velvære i dine egne fire vegger eller romantiske kvelder utendørs?

Tenk – stearinlys! Eller enda bedre – atmosfæriske lykter som kan plasseres ikke bare inne, men også ute på balkongen eller i hagen…

Det er nettopp dette ønsket og slike romantisk-mystiske ideer som har gjort oss vakre Lette boller av den kreative designeren fra Stuttgart Gunda Loch guidet. Storslåtte, edle unike stykker laget av leire! Så mesterlig håndlaget at de ligner mer på fint porselen. De delikate lysskallene ligner ekte halvdeler av strutseegg og utstråler tidløs eleganse og luksuriøs raffinement på samme tid.

Lys bolle hvitt gull DAG AURUM_ 300dpi_Foto Stefan Fritzenkötter

Mystikk og spiritualitet

Ved hjelp av bare en enkel telys, våkner hver enkelt lanterneskål til sitt mystiske liv … fordi lyse boller faktisk har sin mystiske betydning og effekt. En gammel legende fra Hawaii sier at den rene, originale identiteten til hvert menneske, eller rettere sagt hver sjel, kan sammenlignes med en skål med lys. Like strålende og ubemerket som uskylden til en nyfødt. Urfolket var av den oppfatning at vi mennesker ikke bare er enkle levende vesener som også kan få åndelig kunnskap på et tidspunkt i livet, men omvendt. Hvert menneske er en åndelig enhet som bare er født på jorden for å oppleve menneskelig eksistens og lære av den. Av denne grunn får hvert barn en lett bolle rett etter fødselen, som foreldrene laget med mye kjærlighet og tålmodighet. Denne lysskålen symboliserer den klareste formen for barnets sjel, som skinner med et strålende, sterkt lys.

lysskåler vindlys te lys vakre interiørdesign ideer med lys

Magisk, nei?

Inspirert av denne mystikken og spiritualiteten, laget Gunda Loch også sine praktfulle kreasjoner med stor følsomhet og oppmerksomhet på detaljer. Disse er tilgjengelige i forskjellige størrelser, i metallisk svart / gull eller sølv og craquelure hvit / sølv eller gull. Avhengig av din egen smak og personlige preferanser, kan du deretter kombinere lysskjellene som du vil, eller bruke dem som individuelle brikker for et effektivt blikkfang i ditt eget hjem eller kontor..

Lysskål Nattgull Foto Stefan Fritzenkötter

Mangefasettert og universelt på samme tid

De edle lysskålene er egnet som dekorativt tilbehør i nesten alle møbler. Du kan sette dem på festbordet, på salongbordet om kvelden eller til og med på en liten krakk ved solnedgang i hagen eller ved bassenget.

Vi kan ikke love deg om du vil finne ut den opprinnelige originale identiteten din med en gang … Men en ting er sikkert: Atmosfæren din blir mye roligere, mer hjemmekoselig og romantisk så snart telyset er tent..

Og alle som lengter etter litt mer mystikk … får dette også – helt sikkert. Lovet!

lys bolle hvit XL