Hei, kjære venner og lidenskapelige støttespillere for den sunne livsstilen! Du har sannsynligvis allerede lest artikkelen vår om avgiftning av kroppen din. I dag vil vi gå et skritt videre og presentere deg for noen sunne typer detox -te og velduftende urtedrikker. Disse bringer kroppen i balanse på en helt naturlig måte og støtter avgiftning og rensing av kroppen.

Men vi vil også advare deg på forhånd! En detox -te er ikke en medisin som forventes å rense kroppen og rense blodet. Vi understreker dette slik at du ikke blir forvirret. Bare de typer te som kan berike din daglige meny vises for informasjonsformål. De nytrakte teene støtter avgiftningsorganene – nyrene og leveren, stimulerer stoffskiftet og fjerner skadelige stoffer fra kroppen. Det anbefales å drikke en duftende te om morgenen og om kvelden for å oppnå de beste resultatene for kroppsavgiftning og rensing. Alle detox -teer er velsmakende, enkle å tilberede og gode for helsen din!

Detox med te – den naturlige måten å avgifte kroppen på

detox te detox ingefær te sitroner

Hvorfor er detox te bra for helsen vår?

God helse er grunnlaget for et fullt liv. Hvis du føler deg mentalt og fysisk i din beste form, er du aktiv, fokusert og kan oppnå mye. Alt går bra i privatlivet også. Dessverre øker forurensningen av miljøet vårt stadig og giftstoffer deponeres i kroppen vår som kan føre til helseproblemer på sikt.

En usunn livsstil og et usunt kosthold går ofte hånd i hånd. Som et resultat er daglig stress et typisk fenomen i livet vårt. I tillegg er det et høyt forbruk av alkohol og sigaretter, for mye kjøtt på menyen og mye godteri. Disse kan forårsake alvorlige symptomer på sykdom. Plutselig kommer øyeblikket da kroppen slår alarm og gir oss signaler om at vi gjør noe (eller mye!) Feil. Nå må den skadede organismen bli hjulpet.

Avgift kroppen din på en helt naturlig måte – med te og ferskpresset juice!

Body Detox Naturally Tea Fresh Squeezed Detox Juices

Det er mange måter du kan gjøre noe godt for helsen din. Her vurderer vi bare en, nemlig avgiftning med te. “Terapeutisk fasting” og forskjellige fastekurer var tidligere veldig populære. Hvis legen din eller alternativ praktiserende lege anbefaler noe slikt eller foreskriver medisiner for deg, så har han definitivt grunner til det. Her viser vi deg bare de beste 5 detox -teene som kan rense organismen for skadelige giftstoffer og bringe kroppen tilbake i balanse. Drikk din detox -te to ganger om dagen – morgen og kveld! Hele kuren med detox -te må vare i to uker, så må du ta en pause.

Medisin som kommer fra naturen

Urte medisin

Hvordan fungerer en detox -te?

Det er mange myter om detox -produktene. Men du tar feil hvis du tror at en detox -te er en ekte mirakelkur som helbreder den allerede skadede kroppen raskt og for alltid! Det er ikke noe slikt i livet! Detox -teene er mer et godt tillegg til et balansert kosthold. I tillegg må du unngå feil spisevaner under kuren og skaffe deg nye, sunne.

Sunt og slank – hver kvinnes drøm!

sunn og slank detox detox med te

Det er kjent fra medisinsk herbalisme at de forskjellige typene detox -te inneholder forskjellige ingredienser. Alle disse inneholder vanligvis koffein, folsyre og viktige vitaminer. Noen te inneholder mer magnesium og kobber enn andre. Derfor kan vi bare råde deg til å spørre om ingrediensene i detox -teen du har valgt først. Prøv deretter å finne ut hvilke resultater du sikter til på denne detox -behandlingen. Ingrediensene i detox -te har en stimulerende effekt på de organene som fjerner forurensningene fra kroppen. De aktiverer funksjonene til nyrene, leveren og galleblæren og har dermed en positiv effekt på hjernen, hjertet og lungene. Detox -teene tømmer tarmkanalen og får stoffskiftet i gang, og det er derfor de brukes av mange mennesker i slankekurer og kroppsrensing.

På tide med en kopp aromatisk te

Kroppsdrikk te

Disse 5 detox -teene er våre favoritter blant alle detox -midler!

Nettle detox te

Nettle

Flavonoider, som stimulerer stoffskiftet, finnes hovedsakelig i brennesleblader. På denne måten slippes skadelige stoffer ut. Nettlebladene inneholder også vegetabilske oljer. For det første fungerer disse oljene som radikale åtsere, og for det andre har de en veldig positiv effekt på fordøyelsen. Så de hjelper mye på å avgifte kroppen. Du kan nøyaktig tilberede nettle te her Følg.

Ingefærte – den mest populære detox -teen 

Ingefærte

Ingefærte er veldig lett å tilberede, den gir mange vitaminer og næringsstoffer som støtter avgiftningsprosessen i organismen. For oss er det ingen tvil om at ingefærte har en sterk avgiftende effekt på kroppen. Du kan finne ut mer om enkel tilberedning av ingefærte her.

Stor burre engasjerer kroppen

Stor burdock naturlige midler for kroppsavgiftning

Burdock har lenge vært kjent for naturopater og leger som en medisinsk plante som brukes til å avgifte kroppen. Det skal rense blodet og kvitte kroppen med forurensninger og avfallsstoffer. Storburdock sies å kunne binde tungmetaller og føre dem ut av kroppen.

Løvetannste har lenge vært kjent som et detox -middel

Løvetann te naturlig betyr kropps detox

Denne teen er laget av plantens rot. Det støtter blodrensing. Løvetannste inneholder fytokjemikalier, mineraler og vitaminer, og de har alle en veldig positiv effekt på leveren og galdefunksjonen. De stimulerer også fordøyelsen og hjelper dermed til å avgifte kroppen.

Videoen nedenfor viser hva du kan gjøre med løvetann.

Korianderfrø detox te

Koriander te

Koriander te har en spesielt viktig bruk – det reduserer kvikksølvinnholdet i kroppen og avgifter det fra tungmetaller.

Selvfølgelig kan du bruke passende urter sammen og lage duftende teblandinger. Du kan lage koriander, kardemomme og muskat sammen og nippe til denne velduftende og aromatiske drikken. Dette vil få hele kroppen din til å gå!

Har du allerede valgt din favoritt fra denne listen over sunne detox -teer?