Hva foretrekker du å drikke – te eller kaffe? Denne artikkelen er ikke beregnet på den typiske kaffetanten, den er dedikert til den lidenskapelige tedrikkeren. Nærmere bestemt, først og fremst for de teelskere som ønsker å gå ned noen kilo av vekten sin ved å drikke te. Det store spørsmålet er: er det så lett å drikke og gå ned i vekt med te? Det høres lovende ut og er lett å realisere for å være sant. Det er derfor mange ikke engang tror at det er slike varme drikker som kan gjøre et mirakel for din figur.

Men virkeligheten er en annen. Urter som finnes i te demper sult, stimulerer stoffskiftet og slipper kiloene. I tillegg roer de nervene dine og gir deg bedre selvfølelse. Som kjent er det slike teer som hjelper deg å gå ned i vekt eller støtte et bestemt kosthold. Hvilke er disse teene for vekttap, rapporterer vi i det følgende!

Du kan finne de beste slankende te -variantene fra oss

Te kopp slankemiddel med grønn te

 • Gå ned i vekt med te: Te er varme drikker med et bredt spekter av effekter

Mange mennesker ser nesten desperat etter en “fettmorder” som vil bringe dem til drømmeskikkelsen. Populære metoder for å gå ned i vekt er å spise mye rå grønnsaker, spise fersk frukt, bruke varme krydder i matlagingen. Dette er utvilsomt et av de klassiske tipsene som kan gå ned noen kilo.

Men en varm urtete kan ikke bare varme deg opp i kaldt vær, det kan være en fantastisk støtte i ditt forsøk på å gå ned i vekt på en helt naturlig måte. Det er velkjent at visse typer te avgifter og renser kroppen. De øker stoffskiftet og sikrer på denne måten bedre fettforbrenning. Varm te er en naturlig appetittdempende. Faktum er at de som drikker mye te, føler seg mindre sultne. I tillegg er teene helt sunne drikker, de inneholder nesten ingen kalorier. Hvis du erstatter din daglige fruktjuice, cola eller sitronade med varm te, vil du umiddelbart merke forskjellen.

Gå ned i vekt med ingefærte – en varm drink som får stoffskiftet i gang

Te for vekttap

Hvis du vil oppnå virkelig gode resultater når du går ned i vekt med te, må du drikke den varme drikken uten sukker. Unngå også kunstig sukker. Iste og / eller te med alkoholinnhold er også uønsket i en diett. For å virkelig gå ned i vekt, må du imidlertid først og fremst følge det sunne kostholdet ditt. Den beste teen for vekttap kan ikke hjelpe deg hvis du ikke endrer kostholdet ditt. Støtteeffekten av teene kan ikke nektes. De stimulerer sirkulasjonen og tarmaktiviteten, men kan ikke øke kaloriforbruket. Stol derfor på sportsaktiviteter, kalorimat og sunn te for å gå ned i vekt, og du vil snart oppnå den fantastiske “fettforbrenner” -effekten.

Gå ned i vekt på den naturlige måten med te 

Ingefærrot detox fra naturen

 • Med disse teene vil du gå ned i vekt

Vi har mange teer for vekttap her som hjelper deg med å oppnå de beste resultatene. Dessverre kan vi ikke dekke dem alle i en enkelt artikkel, så vi har valgt de 5 mest populære. Nå vil vi presentere det for deg. Dette er også våre favoritter blant teene for vekttap.

Ingefærroten finnes i alle husholdninger

 • Ingefærte avgifter og brenner kalorier og hjelper deg å gå ned i vekt

Ingefær er et populært krydder, hvis røtter også er mye brukt i tysk mat. Du kan også bruke den til å lage duftende te. Du kan lett overvinne tretthet med en kopp ingefærte. Drikken får stoffskiftet i gang, avgifter og stimulerer fordøyelsen. Så det støtter vekttap. Smak ingefærte med litt sitronsaft og honning og nyt den aromatiske drikken! Ingefærte kan inntas etter hvert måltid.

Gå ned i vekt med te – Mate -te undertrykker følelsen av sult.

Mate tea mirakelkur

 • Mate te-en henting fra Latin-Amerika

Mate -te kommer fra Latin -Amerika, hvor matebladene til og med tygges for å undertrykke sult. Mate -te inneholder mineraler og vitaminer, samt koffein og saponiner. Disse har en appetittdempende effekt, får stoffskiftet i gang, brenner kalorier og holder deg våken lenger. Er ikke det et ekte mirakeltalent?

Stopp suget med en kopp grønn te!

En kopp grønn te stopper lysten til å gjøre deg slank

 • Grønn te i stedet for varm sjokolade

Grønn te inntar en viktig plass i enhver diettplan. Denne drikken kommer opprinnelig fra Asia, men er veldig populær i dette landet på grunn av dens fettforbrenning. Grønn te inneholder tanniner og er en god diettstøtter. Det reduserer søtsuget og demper appetitten. Det finnes forskjellige typer te, men Gyokuro og Sencha anbefales spesielt for vekttap. Glem varm sjokolade og foretrekk grønn te!

I Kina serveres Oolong -te ofte med fete retter.

Te limonade

 • Oolong te er en skikkelig fettmorder

Dette er den nye trenden blant de mest populære slanke -teene som kommer fra Kina. Oolong -te inneholder saponiner, som hemmer opphopning av fett i kroppen. Koffeinen i te stimulerer fettforbrenningen, så du går ned i vekt på en helt naturlig måte.

Drikker johannesurt -te mot kjærlighetssykdom

Johannesurt te

 • Johannesurt -te har en antidepressiv effekt og hjelper deg å gå ned i vekt med te

Tradisjonelt brukes de gule blomstene av johannesurt til å lage en aromatisk te. Det stimulerer kroppens egne lykkehormoner og forbedrer humøret. Det er også bra for å gå ned i vekt. Drikk en kopp johannesurt -te rett etter et stort måltid, og du vil føle deg livlig og passe igjen på kort tid! Denne te er fortsatt anbefalt for angst, depresjon, angst og panikkanfall.

Hvilken av de slankende teene som presenteres her, liker du spesielt å drikke? Se nedenfor i vårt bildegalleri andre typer te som er ideelle for vekttap og avgiftning!

 • Lapacho te – gå ned i vekt med te

Lapacho te

 • Rooibos te – gå ned i vekt med te

Rooibos te

 • Grønn havre te – gå ned i vekt med te

Grønn havre te

 • Rose hip tea – gå ned i vekt med te

Rose hip te

 • Peppermynte – gå ned i vekt med te

 • Te av bjørkblad – gå ned i vekt med te

Te av bjørkblad

 • Hvit te – gå ned i vekt med te

Hvit te

 • Artisjokk te – gå ned i vekt med te

Artisjokk te

 • Svart te – gå ned i vekt med te

Svart te