Forbered auberginesorter

Har lyst på ytterligere to oppskrifter for tilberedning av aubergine?

Noen ganger ønsker vi å nyte de samme flotte oppskriftene igjen og igjen, men også gi litt mer variasjon. Hvis tilberedning av aubergine er populær i familien din, men altfor ofte bruker den samme oppskriften, så har vi en flott løsning for deg her.

Vi har noen forskjellige alternativer for deg.

Gratin – en deilig idé for tilberedning av auberginer

Forbered auberginer gratinerte tomater

Produktene du trenger er 4 eggplanter, 8 løkstykker, 2 tomater, timian, laurbærblad, røkt bryst, 2 suppeskjeer med rosiner, 1 suppeskje med olje, 10 gram smør, 3 klyper brødsmuler, svart pepper, salt.

Vask auberginene og skjær dem i lengder. Damp dem, skjær dem og skjær tomatene i terninger. Skjær nå løken i små biter. Ha nå auberginene i pannen sammen med olje, løk og rosiner. Tilsett litt røkt bryst, timian og laurbærblad. Salt dem. Stek på middels flamme i 35 minutter. Etter kort tid fordeles denne blandingen jevnt. Du bør vise en tykkelse på ca 1 cm overalt. Strø nå brødsmulene og tilsett litt smør. Nå må det hele stekes i ovnen i ytterligere ti minutter.

Tilberede auberginer med kjøttdeig

Forbered aubergine fylt kjøttdeig

Til dette trenger du kjøttdeig, løk, 4-5 eggplanter, 2 tomater til fyllet, rød paprika, persille, 3-4 ss med oliven og så mye annen olje. Salt og svart pepper må også være der.

Vask auberginene nøye og kutt av en del av håndtaket. Stek dem på grillen. La dem deretter renne av. I mellomtiden blander du kjøttdeigen med finhakket løk, persille, rød paprika og skrelte tomater. Tilsett salt og pepper.

Alle nevnte produkter skal være grove på dette tidspunktet. Auberginene må deles i to. Etter det må de fordeles i en panne. Delen med skallet må vendes nedover. Det fungerer dermed som en base. Du huler et hull i auberginen og fordeler fyllet der.

Stekt aubergine med pepper

Forbered aubergine bakt

Nå må du dekke aubergine med tomater. Vanligvis blir disse skåret i skiver. På toppen av det kommer det gjenværende fettet. Til slutt, hell 100 milliliter vann og tomatjuice. Ovnen må forvarmes før du legger eggplanter i. Slik får du de beste resultatene. Disse må deretter stekes på 200 grader.

Til slutt vil vi gi deg noen flere tips du må huske på når du skal lage eggplanter. Maten er sunn og full av vitaminer, men den tar opp mye fett. Sørg for at de kan kombineres med sunne sideretter som også hjelper deg med å spise mindre. Slik er for eksempel poteter og grovt brød. Vi ønsker deg god matlyst.

Stekt med mye krydder og et tilbehør med ris

Aubergine Forbered bakt ris

Bakt med mozzarella

Forbered aubergine grillet mozzarella

Canapes med mozzarella og pesto

Tilbered aubergine biter av mozzarella pesto

Aubergine i japansk stil

Auberginepreparat i japansk stil

Deilig med hvitløkssaus

Forbered aubergine hvitløksaus

Med ost, nøtter og fersk mynte

Forbered aubergine nøtter mynte

Schart med chili og persille

Forbered aubergine paprika persille

Tomatsaus, parmesan og persille

Forbered aubergine parmesan persille tomater

Nybakt aubergine pizza

Aubergine Forbered Pizza

Aubergine -roulader med kanel

Forbered aubergine ruller kanel krydder

Trelags aubergine falafel

Aubergine tilberedt tomat falafel

Sprø smørbrød

Forbered Aubergine Tomat Pertersilie Sandwich

For ekte veganer

Forbered aubergine veganske rullegardiner

Vegetarisk med tomatsaus og feta

Forbered aubergine vegetariske ruller tomatpuré

Lett forrett med basilikum

Forbered aubergine starter basilikum

Saftige wraps med grillet aubergine

Forbered aubergine wraps