art hotellrom delt i to

Art Hotel Au Vieux Panier i Marseille og rommene med eksepsjonell design

Liker du uvanlig interiør og originalt romdesign? I så fall ville Art Hotel Au Vieux Panier i Marseille, Frankrike være stedet for deg. Hvert enkelt rom er unikt. Noen av dem vil berolige deg med estetisk komfort og gi deg en god natts søvn, andre vil fascinere deg og invitere deg til ekstraordinære drømmer.

I alle rom på dette Art Hotel har en kunstner, grafisk designer eller maler presentert sin kunst og sitt verk. I dag snakker vi om det nyeste, helt ferdige rommet, som ikke ble kalt Panic Room for ingenting.

Prosjektet tilhører graffitikunstneren Tilt og ble utført i hele fargespekteret med sprayboksmalinger. Ved hjelp av to venner ga kunstneren rommet et kult, fasjonabelt utseende ved å spraye den ene siden av rommet i farger mens den andre ble helt urørt. Denne nesten uvirkelige kontrasten virker enda mer ekstrem på grunn av den nøyaktige linjen mellom det lyse hvite og det lystige, fargerike området. Fordi denne linjen i seg selv deler sengen, toalettbordet og andre gjenstander visuelt i to halvdeler, får rommet et delt design. Det er nettopp det som gjør det bisarre og vekker nysgjerrigheten til gjestene.

Kanskje du også vil prøve dette rommet på Art Hotel?

art hotel urban art room design

En vellykket kombinasjon av to dimensjoner

art hotel panikkrommet

Perfekt linje deler rommet i to

kunsthotellrom med fargerik graffiti

Selv det runde speilet er visuelt delt

art hotellrom design med to sider

Oppmerksomhet på detaljer

kunst graffiti design i rommet

Den eksentriske graffitikunstneren selv

art hotel moderne veggkunst

Profesjonell hjelp er alltid etterspurt

kunsthotell kunstnerne

Den kreative arbeidsprosessen

kunsthotell urban design interiør

Forbli ressurssterk og arbeidsom

art hotel graffiti romdesign