bellevue klubbhus svømmebasseng solsenger

Vi skal nå introdusere deg for det vakre Bellevue klubbhuset. Det ligger i Bellevue, Washington – en forstad til Seattle og ble opprettet av Baylis Architects. Klubbhuset er ment som en sosial klubb, et moderne treningsstudio og et luksushotell.

Prosjektet inkluderer mange treningsfasiliteter, et romslig bibliotek og attraktive utendørs idrettsbaner.

Du kan føle påvirkningen av den asiatiske arkitektoniske stilen. Hotellet er orientert mot nordvest og har skråtak, store overheng og kledning av sedertre.

Bellevue klubbhus har et utendørs svømmebasseng som er plassert i nord og tennisbaner som sprer seg på sørsiden. Så får gjestene en fantastisk utsikt over naturen rundt. Klubbens medlemmer kan også nyte den bortgjemte Zen-hagen, vakre vannfunksjoner og asiatisk inspirert landskapsarbeid.

Interiøret er veldig lyst og romslig. De gjennomsiktige veggpanelene og takvinduene gir naturlig sollys til alle tre nivåene i treningsstudioet.

Det var en stor utfordring å integrere den moderne stålrammen i den eksisterende betongkonstruksjonen. De ekspansive åpningene bør tas i betraktning ved seismisk vedlikehold av bygningen. Hele huset er fullstendig ombygd – idrettshallene har blitt renovert, racketballrommene er blitt omgjort til flerbruksrom og kontorer, og biblioteket har forbedret utsikt og lettere tilgang til utendørsanlegg.

  Bellevue Klubhaus har moderne treningsstudioer med flott sportsutstyr

moderne utstyr gym glassvegger

Bellevue Klubhaus – det asiatiske preget i utvendig design

bellevue klubbhus asiatisk touch  Stilig og koselig avslapningsrom i mørke tonerbellevue klubbhus avslapningsrom

 Elegant hotell med glassfasade og utendørs tennisbanerbellevue klubbhus glassfasade  Fine vannsystemer ved siden av svømmebassengethotell utendørs område solsenger vann fasiliteter  Romantisk atmosfære i den fantastiske spisesalenhotellets ekstravagante stilige spisestue  Moderne treningsrom med glassvegger som gir tilgang til sollyshotell gym moderne lyse  Attraktiv belysning i trapperommethotellinteriør trapp

Tekst med Katja