singapore hotel moderne hvitt utvendig design

The Club Hotel i Singapore av Designdepartementet

Designdepartementet har designet et nytt lite luksushus i Singapore kalt “The Club”.

Club Hotel er det siste, ultramoderne luksushuset fra Designdepartementet, som ligger i den mega elegante Club Street og har 22 unike rom og også en utendørs kafé på taket.

Ved utformingen av Club Hotel -merkevaren organiserte MOD nøye en passende designvisjon for alle relaterte, tilhørende skilting og rominnredning. Med sikte på nomadisk design og livsstil, er dette hotellet en blanding av sofistikerte og komfortable design, både lokalt og globalt kjent.

Colin Seah, designdirektør, sier: “I vårt søk etter nye bygningsmuligheter for å bygge hotellet innenfor Singapore -rammen, i tillegg til å bevare det historiske arvsområdet Club Street og Ann Siang Hill, hentet vi inspirasjon fra to kilder.”

“Den første er Singapores koloniale fortid, som vi må nevne her med ironisk-kunstige tillegg, for eksempel Raffle-statuen med større enn livet med hodet i skyene, samt noen sentrale møbler og objets d’art.

Den andre inspirasjonen kommer fra områdets populære natur som et overføringssenter for kinesiske immigranter fra begynnelsen av århundret, da de tjente pengene og vonde brev ble sendt til hjemlandet. Vi har samlet informasjonen om det og skapt funksjoner som henviser til denne arven i hotellromdesign, der stier til moderne nomader og denne fra fortiden krysser et øyeblikk.

Alle rommene kombinerer tradisjonell kolonial design med moderne detaljer, mening og nydelig velvære gjennom en kolonial, elegant estetikk. Det unike kombineres med det raffinerte kunstverket i hvert av de 22 hotellrommene. MOD designet kunstverket og den berømte lokale kunstneren Wynlyn Tan implementerte det på hotellet. Gjester kan velge mellom å sjekke inn i lobbyområdet eller i skybaren. F * B -områder designet av Jane Yeo har et lobbyforrom, tapasbar og 2 private selskapslokaler.

Resepsjonen på dette hotellet er slående og attraktiv – rutemønster på gulvet

klubbhotell i singapore white designmottak

Indirekte belysning – to komfortable lenestoler og et lite salongbord – svart og hvit skjønnhet

klubbhotell i singapore hvitt design rutebrett

 Den overdimensjonerte statuen av Raffle – ekte kunstverk

klubbhotell i singapore hvit designstatovering

Unik utforming av romdørene på hotellet

singapore hotel moderne hvitt design romnummer

Moderne, minimalistisk design av møblene på hotellrommene

klubbhotell i singapore hvit design indirekte belysning

 Snøhvit dobbeltrom med svarte aksenterklubbhotell i singapore hvit design koselig       Veggtatovering – blomstermotiver over sengensingapore hotel moderne hvitt design soverom

To små krakker og et rundt sidebord – svart hengende lampe

club hotel i singapore hvit design hengende lampe hvit svart   Svart -hvite baderomsfliser – original design av vaskenklubbhotell i singapore white design sjakkbrett bad

Store speilvegger på badet

singapore hotel moderne hvitt design bad

Indirekte belysning i gangen – The Club Hotel i Singapore

Singapore hotel moderne hvitt blomstermønster