flotte hoteller utenfor området

Yotel New York

Midtown West, 10th Avenue. Dette er adressen til det flotte hotellet i New York som vi ønsker å introdusere for deg i dag.

Den unike designen er absolutt en av funksjonene som setter dette hotellet over alle andre. Det var inspirert av førsteklasses lugarer i flyene.

Her kan du oppleve effektiviteten til de japanske kapselhotellene. Alt er utstyrt med fremtidens teknologier. Alt i rommet kan styres via en berøringsskjerm.

Enestående hotell – rominnredning

flotte hoteller i new york

Omtrent 16 kvadratmeter er tilgjengelig på rommet. Den dominerende fargen er hvit. Men designet er definitivt behagelig. Det skylder vi Virgin’s Upper Class Design Studio.

Ergonomiske møbler med doble funksjoner bestemmer rommets karakter.

Komfortabelt rom i hvitt

soverom på flotte hoteller

Du har også et stilig bad i åpen planløsning. Det er bare atskilt fra resten med et gardin og inkluderer en Monson -dusj.

Du har også en gigantisk flatskjerm, og du har et stort antall stasjoner for media. Dette gir deg et veldig raskt Wi-Fi-signal, uansett hvor du er.

Badet er delt inn i to områder med et gardin

uvanlig hotellrom

I fjerde etasje er det et teknisk treningsanlegg og en velbesøkt nattklubb. Men den beste delen er terrassen, som inkluderer Manhattans største takbar.

Den største takbaren

Yotel New York

Ikke mindre imponerende enn noe annet er den eklektiske “Mission Cintrol” -mottaket. Herfra kan du høre futuristisk dansemusikk. Denne desidert ungdommelige og fremtidsrettede karakteren tyder slett ikke på at bare veldig unge mennesker besøker Yotel New York.

Resepsjon med Selvbetjening

mottak med selvregulering

Hotellet ser også ut til å være veldig populært blant familier og par i alle aldre. Det er også ganske forståelig. Fordi i en by hvor du ønsker å tilbringe så lite tid som mulig på et hotellrom, ville så høyteknologisk, ergonomisk og i det minste veldig behagelig utstyr være det beste du kan forestille deg.

Videre ligger hotellet på et sted som gjør det lett å gå i byen.

Nattklubben på hotellets terrasse

uvanlige hoteller med takbar

Ettermiddagskaffe med venner

uvanlig hotellanlegg

Spisestuen på Yotel Hotel

fancy hotell spisestue

Du kan ta en kaffe og lese avisen her i en behagelig og koselig atmosfære

uvanlig frokostområde for hoteller

Lite rom, men koselig

små møbler i hotellrom

Innendørs kafé og eget rom for prat

new york fancy hoteller

  Innendørs bar og buffé

yotel hotellanlegg