hotellguide beste hoteller over hele verden etter design reiseguide

Vil du bli kjent med “Hotels by Design” før din neste tur?

I dag ønsker vi å gi deg en hotellguide som du absolutt bør vurdere før din neste tur. Det handler om “Hotels by Design”, hotellguiden fra House&Hage. Dette inkluderer både luksushoteller og rimelige steder å bo.

Man tilpasser seg veldig ofte de kulturelle og naturlige forholdene. Man vil helst melde seg på det. Man ønsker å tilby den besøkende en levende opplevelse som passer perfekt til et bestemt sted. Så det er virkelig beundringsverdig hvordan du fremdeles kan tilby en særegen stil.

Hoteller over hele verden utstilt

hotellguide beste hoteller over hele verden Helen Cathcart house

På det første bildet fra i dag (over) kan du se Awasi Patagonia. Designet ble inspirert av bygningene som gauchos skapte. Modellene vi snakker om kommer fra 1700 -tallet.

Andre populære hoteller som “Hotels by Design” liker å presentere er i Newfoundland, London og Alpene.

Hotellet i Point Yamu (bildet nedenfor) i Phuket ser helt annerledes ut. Designer Paola Navone kombinerte lokal design med tradisjonell thailandsk kunst. Dette skapte et uventet kult, moderne utseende som ser ut til å vokse ut av omgivelsene.

Point Yamu luksushotell

hotellguide beste hoteller over hele verden Lucas Allen house

“Hotels by Design” mottok Pinneapple Award. Denne prisen gis for eksepsjonelle prestasjoner innen hotelldesign. Cecile & Boyd er et av arkitektfirmaene som jobber med hotellguiden. Teamet ditt har blitt anerkjent for sitt utmerkede arbeid med de magiske safarihyttene. Disse er blant de beste i sitt slag i Afrika!

Hotellguide “Hotels by Design”

beste hoteller over hele verden house garden hotellguide hoteller etter design

Forbindelsen mellom design og fotturer har aldri vært sterkere enn den er nå.

Hvis du liker et sted du bor, vil du føle deg komfortabel hvor som helst i verden. Ingen ferieopplevelse vil være det samme som en annen. Det kan vi love deg på forhånd!

Topphoteller over hele verden – planlegg den perfekte ferien!

beste hoteller over hele verden etter designhotellguide