Økologiske klær, økologisk mat, økologisk kosmetikk og nå økologisk ferie? Det ser ut til at alt henger sammen på en eller annen måte, ikke sant? Bærekraftstrender blir mer og mer populære i reiselivssektoren. Blant annet kan du overnatte på et organisk hotell. I utgangspunktet er det en motkategori av masseturisme. Kriteriene som økologiske hoteller er sertifisert som sådan, er ganske klare. Navnet er alltid ikke beskyttet, og du kan bruke det som reklame. Det irriterer de potensielle kundene. Det er nettopp derfor vi ønsker å forklare hvilke grunnprinsipper begrepet økologisk hotell må følge.

Natur- og biohoteller er ofte plassert på vakre steder

Økologiske trender for hotellhager

Navnet Biohotel og andre relaterte termer

Det økologiske hotellet er et alternativ til masseturisme. Miljøbevisste reisende føler seg i gode hender på et slikt overnattingssted og har god samvittighet i ferien. To viktige begreper går hånd i hånd – bærekraft og såkalt myk turisme.

Når det gjelder økologiske hoteller, er de to begrepene nesten synonyme. Å ta en mild ferie betyr å påvirke det naturlige miljøet så lite som mulig. Dette er ikke tilpasset turistene, men omvendt – de tilpasser seg særegenhetene i den omkringliggende naturen. Regionale produkter er et must. Kjøttet er unntaket i stedet for regelen, og de serverer til og med hovedsakelig veganske produkter. Sett fra øko-ekspertene er de sunnere og produksjonen forårsaker mindre miljøskader.

På organiske hoteller skal interiøret også være bærekraftig

Organisk hotelltrend

De viktigste kravene for sertifisering

Siden begrepet økologisk hotell ikke er beskyttet av noen lov, kan nesten alle bruke det. Hvis du bestiller ferien din raskt, kan dette føre til misforståelser og skuffelse. For eksempel omtaler økologiske og naturhoteller seg ofte som organiske. Men det er en stor forskjell mellom dem. På et naturhotell streber man etter en mest mulig intens naturopplevelse. Det økologiske hotellet prøver å tilby turistene rene produkter av beste kvalitet. Disse prinsippene er tilstede på et organisk hotell, men det er mange flere.

Opplevelsen av naturen er en stor bekymring på økologiske hoteller

Bio Hotels Reisetrender Ideer

Dette er hva et økologisk hotell har å tilby:

  • Begrenset kapasitet;
  • Arkitekturen tilpasser seg miljøet;
  • Søppelet blir resirkulert eller destruert økologisk;
  • All mat tilbys i økologisk kvalitet;
  • Innredningen følger økologiske prinsipper;
  • Det er muligheter for aktiv ferie med bærekraftig fotturer;
  • Folket i regionen drar nytte av arbeidet på hotellet;
  • Hotellets beliggenhet er utenfor beskyttede naturområder.

Måltider tilberedt med bærekraftig mat er et annet viktig kriterium for økologiske hoteller

Trender for hagedesign

Biohotel og velvære

Biohotel- og velværekonsepter utelukker ikke hverandre, men de er ikke nødvendigvis knyttet sammen. Siden man i begge tilfeller unngår lokaliteter for masseturisme, blir organiske hoteller ofte bygget i naturlige omgivelser. Vanligvis benytter man anledningen til å sette opp et spa -område med sjarmerende utsikt over de vakre omgivelsene. Badstuer med flott utsikt over naturen eller uendelige naturlige bassenger er ofte tilfelle.

Listen over gode økologiske hoteller blir lengre og lengre

House Ideas Trends Bio Hotel

Biohotell og kulturturisme

Mange kulturelle severdigheter er ødelagt av masseturisme. Kombinasjonen av organiske og kulturelle turer kan bare fungere godt under visse omstendigheter. Biohotel har lov til å ta med et lite antall turister til kulturstedene i området, slik at de ikke blir truet. I tillegg må man bidra til lagringen deres. Det fungerer godt med organiserte turer til relativt høye priser, noe som også fremmer bevaring av de respektive severdighetene.

Velvære og økologisk hotellopplevelse kombineres i økende grad

Spaopplevelsestrender

Biohotell og helsehjelp

Avslapning og god ernæring er grunnlaget for høy livskvalitet og en sunn livsstil. Sånn sett er det bra for helsevesenet å bo på et organisk hotell. Her vil du bare spise rene produkter og det i passende økologiske miljø. Så å bo på det økologiske hotellet kan hjelpe deg med å bytte til en sunnere livsstil.

Hvert hotell kan kalle seg et organisk hotell. Sørg for å følge prinsippene selv

Moderne trender i fasadeideer

Det er også ulemper med å bo på et organisk hotell?

Når det gjelder det økologiske hotellet, velger du plasseringen veldig nøye og begrenser kapasiteten bevisst. Disse to kravene, samt den beste økologiske kvaliteten på mat og interiørmøbler, fører til høyere priser. Disse nærmer seg luksussegmentet og dets servicekrav. Den organiske ferien er relativt dyr, men bare hvis du tar den med Masseturisme tilbud sammenligner. Hvis du i stedet inkluderer fordelene for din egen helse, så har vi å gjøre med et optimalt pris-ytelsesforhold. Du føler deg også bra fordi du beskytter naturen i løpet av din egen ferie.

Så det er sikkert å bo på det økologiske hotellet en sterk fremtidig trend, som er i samsvar med andre bærekraftige og sunne tendenser.

Det økologiske hotellet er en fremtidig trend

Moderne trender i fasadedesign

Bærekraftige ferier er litt dyrere, men du lærer også mye nytt

Trends Ideas Trends Bio Hotel

Den organiske ferien er bra for helsen din

flott trendy hagedesign

Når bestiller du ditt økologiske hotell??

Ferietrender ideer organisk hotell