ski hotell-luksus-resort-ski-resort-alpene-frankrike

Unikt skihotell med taubane i Courchevel, Frankrike

Har du noen gang sovet i luften? Bare i drømmene dine? Nå har du den ultimate muligheten til å gjøre en slik fantasifull drøm til virkelighet. Gå til nettstedet til den online utleiemarkedet Airbnb og delta i konkurransen “A Night At”. Dette handler om den unike muligheten til å bo på det luksuriøse Saulire skihotellet i Courchevel, Frankrike.

Det er viktig at du ikke er redd for høyder, for rommet ditt vil ligge på taubanen. Kan du allerede forestille deg det fantastiske panoramaet over de franske alpene? Da bør du skynde deg. Konkurransen er allerede i gang og fristen er 25. februar. Så sett deg ned og skriv søknaden din og forklar årsakene til forespørselen din. Hvorfor vil du tilbringe en eksklusiv natt på taubanen på skihotellet Saulire? Teksten skal være meningsfull og inneholde minst 100 ord. De heldige vinnerne blir bare fire. Du blir ført til fjells med snøscooter, og om kvelden venter en spesiell middag på deg. Høres det eventyrlig nok ut for deg?

Saulire skianlegg ligger 2700 meter over havet i nærheten av toppmøtet Sommet de la Saulire i fjellene i Massif de la Vanoise i den pittoreske regionen Courchevel. Ekspertene fra Airbnb har satt opp den luksuriøse suiten i en taubane spesielt for konkurransen. Romkategorien tilsvarer et femstjerners hotell. Interiøret er veldig moderne og komfortabelt, og utsikten over fjellene er rett og slett fantastisk. Ta en titt på bildene nedenfor og se selv. Ikke kast bort tid. Du har bare noen få dager igjen. Søk nå og tilbring en uforglemmelig natt i Alpene rett under stjernene.

Skihotell Saulire – de Suite på taubanen

skihotel-taubane-alpene-frankrike

Den finurlige skapelsen fra Airbnb

skihotel-taubane-hotell-luksus

Vennligst kom inn!

skihotel-luksus-rom-fire-personer

Stilig stue

skihotel-luksus-interiør-stue

Sjenerøs dobbeltseng og mye lys

skihotel luksus dobbeltrom

Nytelse og ro

skihotel-luksus-spisebord-vin-salami

En femstjerners taubane

skihotel-antenne-taubane-courchevel-Frankrike

Unik opplevelse i luften

skihotel-luksus-franske-alpene

Skjønnheten i de franske Alpene

skihotel-luksus-taubane-alpin-snø