Mauritius ferietips reise og ferie holtels ferie i Mauritius

Et spesielt hotell for din ferie i Mauritius

Denne sommeren er praktisk talt over. Er det ingenting å gjøre med det? Det gjør det sikkert! Det er en rekke flotte feriemål som du også kan besøke om vinteren for å gjenoppleve solen, sanden og alt det ekstra ved en fantastisk sommerferie.

 Ferie på Mauritius

Mauritius ferietips reiser verdensomspennende ferie på Mauritius

Mauritius ferietips

Mauritius ferietips reise og ferie holtels

Tenker du på en ferie i Mauritius i år? Vi synes det er en fantastisk idé. For å få mest mulig ut av det, bør du også velge riktig hotell. Dette gjør en stor forskjell, spesielt på eksotiske reisemål. I dag presenterer vi deg et hotell som ikke bare er bra. Det er elegant, komfortabelt og samtidig originalt. Det er til og med et syn i seg selv.

Reise og ferie

Mauritius ferietips reise og ferie

Vi ønsker å presentere Zilwa Attitude Hotel. Den tilbyr den unike kombinasjonen av landlige teksturer, farger og nydelig utsikt.

Hotel Zilwa Attitude Mauritius

Zilwa Attitude Hotel Mauritius ferieøy

Mauritius øy

Mauritius ferietips reise og ferie hvor er øya

Flotte DIY -ideer som får deg til å smile

Vi har nettopp snakket om den fargerike landlige karakteren. Dette kommer til uttrykk mange steder gjennom moderne DIY -ideer. For eksempel, mens du går gjennom bygningen, vil gjestene finne en spesiell vegg som er helt dekket med gamle fargede dører. Denne veggdesign minner mer om en kunstinstallasjon. Det er så morsomt at det umiddelbart gir deg lyst.

Paradis på jorden

Zilwa Attitude Hotel Mauritius ferie

Gode ​​DIY -ideer på Zilwa Attitude Mauritius Hotel  

Zilwa Attitude Hotel Mauritius ferietips

Rottingmøbler og pyntegjenstander

reise og ferie holtels reise verdensomspennende ferie på mauritius

Flott spa -anlegg

Det er tre svømmebassenger i hotellområdet. To er for barn og en – kun for voksne. Svømmebassengene ligger i hotellets avslapningsområder. Mange tre- og kurvmøbler fyller plassen her ute. Sammen med den frodige beplantningen sikrer du at innendørs og utendørs områder blir ett. De er alle innebygd i de åpne planene. Sistnevnte er avhengig av bygningens åpenhet for de ytre elementene.

Denne tilnærmingen til innredning og dekorasjon gjør at gjestene kan slappe helt av.

Utendørsbassenger for barn og voksne

Zilwa Attitude Hotellferier i Mauritius

Fantastiske strender på øya Mauritius

Zilwa Attitude Hotel Mauritius ferietips strand og palmer

Støvelinjen

Støvelisten er et av favorittstedene for underholdning for hotellets gjester og alle i området. Drikkene er av høyeste standard. Men selv om det ikke var slik, ville den fortryllende utsikten over havet og nærheten til vannet få deg til å føle at du er i den syvende himmelen.

Boot bar

Zilwa Attitude Hotel Mauritius ferietips holtels

Selve stangen er en malt båt. Nyansene som vises er gule og blå. Noen autentisk utdaterte og rustne steder ble igjen på den måten. Alt om dette stedet er fascinerende, originalt, innbydende. Som Zilwa Attitude Hotel selv.

Nyt en førsteklasses ferie!

reise og ferie Mauritius feriehotell Zilwa Attitude

Når vi uansett er på underholdningsmuligheter, vil vi også peke på de flotte restaurantene i nærheten. Det finnes en rekke flotte spisesteder som tilbyr lokal og internasjonal mat av høyeste rekkefølge.

Avslapping og nytelse

Zilwa Attitude Hotel Mauritius ferietips reise og ferie holtels

Bilder fra bloggen Lys basar

reise og ferie Mauritius feriehotell Zilwa Attitude strandbilder

Innbydende på alle måter

Alt om Zilwa Attitude Hotel er innbydende. Så du ville ikke gjøre en feil hvis du tilbringer ferien din på Mauritius her og ikke andre steder. Arkitekturen, som viser åpenhet for naturen og verden, er innbydende. Disse egenskapene skal noteres ned til siste detalj.

Holdningen til de ansatte her er spesielt imponerende. Det vil tjene deg overalt med et lyst smil.

Urfolk på Mauritius

hotel Zilwa Holdningsferie til urfolk på Mauritius

Rommene og stranden

La oss avslutte vår korte beskrivelse av Zilwa Attitude Hotel med to flotte aspekter ved et ferieopphold her. Vi vil beskrive de vakre hotellrommene og stranden i nærheten for deg. Atmosfæren i alle rom tilsvarer hotellets generelle karakter.

Hotellrommene er fulle av kontraster og flotte landlige elementer. Samtidig er du oppdatert når det gjelder komfortfasiliteter.

De fleste hotellrommene har flott utsikt over havet.

Stranden ved siden av er magisk vakker. Det er et spesielt øyeblikk under solnedgangen. Da er strålene bokstavelig talt gyldne i fargen.

Vil du følge rådene våre og bestille din neste ferie i Mauritius snart? Vi ønsker deg mange morsomme og uforglemmelige dager under den varme solen der!

Hotellrom med havutsikt

reise og ferie holtel Zilwa Attitude Mauritius ferie

Frisk atmosfære av avslapning

reise- og feriehotell Zilwa Attitude Mauritius vacation

Røde dekorative aksenter

reise og ferie holtel Zilwa Attitude Mauritius ferietips

Soverom utstyrt med tremøbler 

Zilwa Attitude Hotel Mauritius ferietips reise og ferie øy