romantik hoteller rothenburg ob der tauber castle hotel

Romantik Hotels – slotthotellet i Rothenburg ob der Tauber

Da vi tenkte på Romantik Hotels, tenkte jeg umiddelbart på den eldste og mest populære ferieruten i Tyskland – ja, den romantiske veien. Det ble grunnlagt på 1950 -tallet og er fortsatt besøkt av turister fra hele verden i dag.

Kjenner du denne ruten? Tror du at alt allerede er kjent og at det ikke er noe nytt å oppdage? Vi tror det er så mye å oppleve. Bli med meg og la deg bli revet med inn i den romantiske fortiden.

I dag snakker vi om middelalderbyen Rothenburg ob der Tauber. Det er et magisk sted som umiddelbart fortryller sine besøkende. Smale, brosteinsbelagte gater, steinvegger, bindingsverkshus, vakre, velduftende blomsterhager – ren romantikk. Hvis du vil uttrykke kjærligheten din tydelig, er denne magiske byen det riktige valget. I Rothenburg er det selvfølgelig mange overnattinger – gjestehus, feriehus og små, elegante hoteller. Du kan knapt gå galt med det. Vi tok en nærmere titt på alt og oppdaget et veldig koselig, romantisk hotell for deg.

Det er definitivt verdt å se nærmere på

romantikk hoteller terrasse antikk fontene

Hotellet heter Burghotel og ble bygget på 1100 -tallet. bygget. Selv om det ser veldig rustikt ut, har det moderne fasiliteter som et spa -område, TV, WiFi og elegant innredede rom hvor du kan nyte et fantastisk panoramautsikt over Taubertal. Du kan slappe av hver morgen på den rikt møblerte frokostbuffeen og beundre de pittoreske omgivelsene fra balkongen din. På kvelden venter et romantisk måltid på terrassen eller i rosehagen på restauranten. En buegang tar deg direkte inn i de mystiske hagene i det dominikanske klosteret. Her kan du virkelig slappe av og tilbringe fritiden din interessant.

Unn deg selv uforglemmelige øyeblikk i Rothenburg ob der Tauber

romantik hoteller burghotel terrasse middag

Har vi vekket din interesse? Trodde du at Romantik Hotels bare ligger på fjerne, eksotiske steder? Noen ganger er lykken veldig nær – det er bare nødvendig å åpne sansene og hjertet vårt for det.

Nostalgisk piano minner om gamle tider

romantikk hoteller gamle piano

Autentisk atmosfære og levende lys romantikk hoteller antikke møbler lobby Himmelseng, hvitt sengetøy og treskjæring i filigran romantikkhoteller antikk sengekapitt hvitt sengetøy Sjarmerende og romantisk i stua i leiligheten romantik hoteller leilighet stue Dempet belysning og et moderne frittstående badekar romantikk hoteller badekar lys Som under den magiske stjernehimmelen romantikk hoteller bad stjernehimmelen Den varme badstuen vil skjemme deg bort romantik hoteller spa sauna Kos i øverste etasje   romantik hoteller loftsrom Middelalder møter moderne på en elegant måte romantik hotels blomstermønster veggfliser frittstående badekar Frokost med en magisk utsikt romantik hoteller restraurant naturlig landskap utsikt Rustikt soverom med romantisk teft   romantikk hoteller soverom seng kalesje Steinvegger og smijern på terrassen   romantik hoteller steinmur smijern