wild adventure hotel peru skylodge sovekapsel

Ville eventyr på et av de galeste hotellene i verden

Er du med på ville eventyr? Hvis du er en av de som alltid er klar for en ekstra dose adrenalin, har du sannsynligvis prøvd strikkhopp eller fallskjermhopping. Men det trenger ikke være en ekstremsport for å oppleve noe ekstraordinært.

Hvis du vil ha det litt roligere, men fortsatt elsker høyder og natur, ville et besøk på Skylodge Adventure Suites i Peru være akkurat tingen for deg.

Har du lyst til å sove i et kondorbo? Her er sjansen din. Dette flotte hotellet har tre suiter i form av liggestoler som henger på den bratte skråningen på fjellet. Veggene i hver kapsel er helt gjennomsiktige og sikrer dermed et perfekt panorama over den majestetiske Urubamba -dalen også Sagrado de los Incas Valley kalt. Dalen er ikke langt fra Inca -hovedstaden Cusco og den gamle bosetningen Machu Picchu.

Ville eventyr og majestetisk natur

wild adventure sky lodge hotel peru

 For å tilbringe en uforglemmelig natt i Skylodge, bør hotellets gjester enten legge ca 400 m på et jern via ferrata eller velge turstien med zip -linjen. Det er absolutt verdt innsatsen, for denne natten kan drømmene dine gå i oppfyllelse. Den eventyrlige hotellideen kom fra det unge selskapet Natura Vive i Peru i 2013. Innovasjon, bærekraft og natur har alltid høyeste prioritet for de ambisiøse entreprenørene som designet og installerte Skylodge Suites. Sovekapslene, tauene og via ferrata sjekkes regelmessig nøye og optimal sikkerhet er garantert. Natura Vive har attraktive tilbud som ikke bare inkluderer overnatting, men også frokost og gourmetmiddager. Dette inkluderer transport fra Cusco og en profesjonell, tospråklig guide. Lev gratis som en kondor wild adventure hotel peru ekstrem sovekapsel

Den totale kapasiteten til Skylodge er 8 gjester. Sovekapslene er laget av romfart aluminium og værbestandig polykarbonat. Hver suite har fire senger, en ergonomisk spiseplass og eget bad. Lengden på hver kapsel er ca 7 m, høyden og bredden ca 2,5 m. De seks sjenerøse vinduene og de fire ventilasjonskanalene sørger for en behagelig, eksklusiv atmosfære, tilstrekkelig lys og frisk luft. For ytterligere sikkerhet ble inngangen bygget på toppen av kapselen.

Fet idé og perfekt implementering

vill eventyrhotell fjell ekstrem sovekapsel

Et solcellepanel gir nok energi til belysning av suitene, som består av fire lys og en leselampe for hver enkelt kapsel. Badene er atskilt fra soveområdet med en isolerende vegg. På badet er det tørt øko-toalett og servant. Kapslene har også tilstrekkelig personvern takket være lin gardiner som beskytter deg mot kondorers nysgjerrige øyne. En komfortabel madrass av høy kvalitet, mykt sengetøy, dunputer og dyner sikrer deg en varm og hyggelig natt på 400 m over havet.

Nesten uvirkelig som et futuristisk landskap

wild adventure hotel mountains skylodge

Selv amatører kan gjøre den bratte veien til toppen

wild adventure hotel peru klatring

Sikkerhet er alltid en topp prioritet

wild adventure hotel skylodge stålkabler

Storslått panorama – Urubamba -dalen

wild adventure hotel kapsel landskap fjell

Sovekapslen sett ovenfra

wild adventure hotel mountains skylodge sovekapsel ovenfra

Koselig bad med førsteklasses utsikt

wild adventure hotel peru vask

Spis som fugler

wild adventure sky lodge peru fancy hotell

Store fjell og ren adrenalin

wild adventure hotel skylodge fjellpanorama