vakker retrett natur trær fjell

Fantastisk tilfluktssted – EHA Family Trust Residence av Wald + Blake Architects

Hvis din entusiasme for å utforske denne verdens underverk oppfyller dine personlige ønsker om et fredelig miljø, er det viktig at du begynner å lete etter noe virkelig utsøkt, ekstraordinært, som er både muntert og inspirerende på samme tid.

Den nøyaktige plasseringen du leter etter kan da være Wyoming, USA. Wilson er et av de fine stedene hvor du bare kan sette deg ned, slappe av, meditere eller se på stjernene om kvelden og tenke på om du er lykkelig i livet. Et stressfritt miljø er noen ganger alt vi trenger for å lade batteriene. EHA Family Trust Residence av Wald + Blake Architects prøver å fange naturens skjønnhet. Hytta, som huset kalles, er omgitt av en liten innsjø, helt laget av tre, er ikke bare økologisk bærekraftig, men også veldig moderne og av høy kvalitet.

Fantastisk retrett – stressfritt miljø midt i naturen

kursted fjell skog trær dam gårdsplass hage

 Boligen, bygget i 2011, strekker seg over 360 kvadratmeter og tilbyr nok plass til alle slags aktiviteter. Kundens ønske var å beholde de store trærne og integrere dem i huslandskapet så langt som mulig. Vannet forsterker følelsen av avslapning, og du kan tilbringe kveldene på treterrassen nær peisen, hvor du kan høre naturens “mektige stemme”. Materialene som brukes krever ikke noe spesielt vedlikehold. Interiøret er rikt innredet og komfortabelt innredet med innslag av vakkert skinn og bambus. Luksuriøs innside, bare sett utenfra – slik ser EHA Family Trust Residence ut – det er akkurat “stedet å være” – et sted du vil være, ikke sant?

Hytte i en bjørkeskog

vakker retrett natur trær innsjø trebygning

Nyt naturen til fulle

vakker retrett natur trær veranda tre

Harmoni i naturen – full avslapning

vakker retrett natur trær bjørk gress fjell

En kunstig dam omgir huset

kursted fjell fjell skog trær damstein

Innvendige beslag laget helt av tre

kursted fjellskog vedanlegg

Spisestue stilfullt innredet i brune nyanser 

kursted fjellskog tre anlegg spisestue

Det skal aldri mangle luksus

kursted fjell skog tremøbler stue luksus skinn lenestol

Belysningen spiller en viktig rolle   

vakker retrett natur trær innsjø fjell

Som på et postkort

vakker retrett natur trær innsjø

Blåkopi

kursted fjellskog vedanleggsdesign