Luksus bad deco mørke damer toalett veggdesign

Etter min mening er badet stedet der de mest ekstravagante designinspirasjonene kan realiseres

Redesignet er billigere og tar mindre tid. Forskjønnelsen av stuen og byggingen av det nye kjøkkenet er de neste stedene hvor du får mye for dine egne penger.

Grafisk veggpapir og mange farger som kan være overveldende andre steder gir en merkelig følelse her.

For belysning, bør du vurdere glitrende lysekroner og iøynefallende pendellamper. Disse er mye mer egnet enn de konvensjonelle lampene. Videre kan man i stedet for en tradisjonell vask vurdere en tretopp. Vil du realisere et lite prosjekt? Da er damerommet absolutt et flott sted for eksperimenter. La oss se på 12 eksempler sammen som er fulle av gode ideer.

Her ser vi skinnende, svarte vegger med en særegen kledning. Den viser et glamorøst ornament i form av sølvrammer. Dette badet er symbolet på glans.

En vask ble installert over en marmorstruktur som en foss. Det hele ble flankert av to store, rektangulære klutholdere. Holly Hunt designet de tradisjonelle vegglampene. Disse har blitt utstyrt med luksuriøse kopper.

Luksus bad deco-Her ser vi et smalt speil fra gulv til tak

Luksus bad deco mørke damer toalett hyggelig atmosfære

 Den ble plassert bak en konsollservant, og fikk rommet til å se større ut. Den myke fargekombinasjonen fungerer også veldig bra. Her opplever vi en av de store nyansene som representerer et verk av Benjamin Moor. Det kalles Seacliff Heights. De har blitt forbundet med mørkegrå og strukturelle fliser på bakveggen.

Her ser vi en påminnelse om den spanske kolonitiden i Latin -Amerika

Luksus bad deco mørke damer toalett middelhavsstil

 Det er i et hus fra den epoken i Phoenix. Vi opplever skreddersydde pynt og vasker laget av Cantera. Videre opplever man en herjet vulkansk stein. Han kommer direkte fra Mexico og delvis fra Sør -Amerika. Den ble malt i Deep Ocean-skyggen av Dunn-Edwards. Du kan også finne en eklektisk samling av vintagekunst, utskårne trerammer av speilet og et par identiske pendellamper.

Treoverflaten kan beskrives som en wow -faktor

Luksus bad deco mørke damer toalett rustikke møbler

 Det ble laget for å måle og er arbeidet til arkitekten Krannitz Gehl. Men ifølge designeren kan du også gjøre dette fantastisk hjemme. Du trenger et stort stykke tre. Denne må forsynes med svart maling og voks, hull bores og plater monteres. Deretter kan du sette det hele på veggen.

Det hele blir enda mer dramatisk av de stablete flintsteinene og den skreddersydde bronseservanten. Kranen ble designet av Sonoma Forge.

Imponer gjestene med nydelige veggdekorasjoner som disse, som viser et chinoiserie -design

veggdekorasjonslampe bad ideer dekorere møbler

 Den heter Shantung Silhouette og er fra Schumacher. Du får frem dristigheten til veggene. Derfor valgte de en enkel hvit base (Memoirs av Kohler), et skap med glassfront laget av restaureringsmaskinvare og et stort speil med gullramme.

Dette høyryggede toalettet er et designelement i seg selv

Luksuriøst bad deco mørkt dametoalett kompakt plass

Det passer perfekt i den trange plassen i denne San Francisco -leiligheten. Hva synes du om den nydelige lilla fargen på veggen? Jeg synes at den kontrasterer fantastisk med tregulvet.

På det neste bildet ser vi nesten bare overraskende elementer

Luksus bad deco mørke damer toalett veggdekorasjon maleri

I stedet for den vanlige varianten valgte de en ganske original servant laget av tyrkisk marmor. Videre opplever du en dempet blå farge. Det kalles Pinedale Shores (Pinedales -kysten) og er et verk av Behr -selskapet. Foran dette er kunstverkene og speilene spesielt fine og tiltalende.

På det neste bildet opplever vi et toalett i et klassisk hus

Luksus bad deco mørkt dametoalett, overgangsstil

Dens stil viser en referanse til den greske gjenfødelsen. Dens skjønnhet består fremfor alt i sin enkelhet. De marmorerte grå og hvite flisene ble krydret med noen svarte innslag. Nærmere bestemt mener jeg basen og vegglampen ovenfor. I mellom kan du også finne gyllen glitter, for eksempel rammen på oljemaleriet og kranen. Disse er det perfekte komplementet til det generelle utseendet.

Her kan du oppleve en humørblå nyanse

Luksus bad deco mørke damer toalett vegg speil vegglampe

 Den vannlignende fargepaletten ble inspirert av Cape Cod Massachusetts, selv om huset ligger i California. Andre fine detaljer er de skinnende veggflisene, det store ovale speilet som skal pyntes og den ovale lampen som henger over den (ifølge James Modler). Dette danner fantastiske mønstre på veggen.

Sølvkromben og enkle speil med skinnende rammer kompletterer hele

Luksus bad deco mørke damer toalettvaske marmor

Stemningen i dette rommet er kul og reservert. Alle detaljene legger til denne karakteren, inkludert de myke grå veggene (utført i Benjamin Moores Rocky Coast, elegante marmorplater og skreddersydde konsoller.

Rikelig med gull dominerer dette rommet her

Luksus bad deco mørke damer toalett eklektisk stil

 Du kan oppleve den store effekten av tapetet Asuka (ifølge Osborne & Litt). Den viser stiliserte hvite peoner og metalliske blader. Det bestemmer rommets karakter. Dette temaet tas opp av de luksuriøse gullbedriftene. Dette inkluderer blant annet håndkleholderen og skaptilbehøret.

 Andre detaljer bidrar også til det glamorøse utseendet. Fremfor alt mener jeg det lyse utseendet på lysene fra Boyd Lighting og de mørke tremøblene med den hvite servanten og det sølvrammede speilet.

Jeg elsker det feminine og karakteren til denne svarte veggen

Luksus bad deco mørke damer toalett moderne