Baderomsdesign i moderne stil

Det moderne Baderomsdesign er stadig mer orientert mot komfort og velvære. Den nye trenden viser at badet ikke lenger er et lite rom for dusjing og tannpuss. I følge de nye trendene er eller bør badet i det minste være et komfortabelt oppholdsrom hvor du kan slappe av. Fullstendig avslapning og timeout fra hverdagen er det du kan se etter her.

Hvis du planlegger å redesigne badet ditt, vil det være til din fordel hvis du velger innredning i henhold til dagens trender. Selvfølgelig er det ikke alltid mulig å forstørre det lille badet, men også her, med noen smarte tips og triks, er optisk forstørrelse og et moderne baderomsdesign mulig.

Det moderne badet – et rom for avslapning og intimitet

bad design moderne bad design ideer gulv-nivå dusj

Men størrelsen på det moderne badet er ikke det eneste kriteriet for et perfekt møblert bad. Et lite bad kan også virke romslig hvis:

♦ veggene er malt i en lys nyanse (ikke nødvendigvis hvit)

♦ fargen på veggen og gulvflisene er godt tilpasset (også i lyse nyanser)

♦ Baderomsmøblene er riktig valgt

♦ belysningen er nøyaktig planlagt

Romslig bad i hvitt med indirekte belysning 

bad design moderne bad design ideer frittstående badekar

Et badekar kan garantere deg avslapning og en følelse av velvære etter en stressende arbeidsdag. Frittstående badekar er trendy akkurat nå og gir et stilfullt blikkfang i våtrommet. En dusj på gulvnivå, som har blitt veldig populær, ikke bare av motehensyn, men også av praktiske årsaker, passer perfekt til dette. Dette gjør at eldre og personer med begrenset mobilitet kan være helt uavhengige når de dusjer.

Alle andre baderomsmøbler bidrar merkbart til den gode stemningen på badet. Hyller og / eller skap for hånd- og badehåndklær brukes alltid godt. Ekstra lagringsplass for alt baderomsutstyr er også veldig viktig for både menn og kvinner. Og med det i bakhodet kan vi ikke gå glipp av viktigheten av forfengelighet. Hver kvinne vet å sette pris på forfengelighet når hun sminker seg. Veggspeil / speilskap og passende belysning spiller også en viktig rolle.

Baderomsmøbler laget av naturlige materialer som tre og rotting får badet til å se spesielt innbydende ut

bad design moderne bad design ideer tremøbler forfengelighet

Når det gjelder rørleggerarbeid, er du også bortskjemt. Formen, fargen, samt ekstra funksjoner og matchende baderomsinnredning – alt dette avgjør karakteren til det moderne badet. på newbad.de finner du et stort utvalg baderomsmøbler, badekar, dusjer, beslag, tilbehør og mange andre produkter fra kjente produsenter. Så avgjørelsen er ikke så vanskelig. Stol på de erfarne baddesignekspertene og la dine vågale badedrømmer gå i oppfyllelse.

Moderne sanitærartikler for en følelse av luksus på ditt eget bad

bad design moderne bad design ideer toaletter

Koselig bad for avslapning og avslapning

bad design moderne bad design ideer bad inventar rørleggerarbeid

Nyt en imponerende utsikt-bad med vindu fra gulv til tak

bad design moderne bad design ideer bad møbler svart

Ta med friske farger på badet

bad design moderne bad design ideer vegg farge gul

Tregulv på badet – denne møbleringstanken er heller ikke utelukket

bad design moderne bad design ideer bad fliser tregulv