dusjkabinett bad satt opp dusjvegger glass

Hva er fordelene med å gå i dusjen

Ifølge en undersøkelse fra FORSA var 76 prosent av tyskerne for mer komfort i dine egne vegger slutten. Dette burde ikke stoppe ved badedøren. Dusjkabinetter har vært de siste årene når det gjelder oppussing av bad.

Det som før var forbeholdt høyinntektere, er nå rimelig for den gjennomsnittlige tyskeren.

gå i dusjen bad satt opp frittstående badekar

En dusjkabinett gir mange fordeler og får ditt eget bad til å se større ut. Ideelt sett installeres det så snart du flytter inn i det nye bygget. Samtidig kan gulvvarme installeres på badet, noe som sikrer et permanent behagelig romklima og varme føtter tidlig på morgenen.

Dusjkabinett er dusjkabinett. Disse kan enten installeres direkte på flislagt gulv eller ha et veldig grunt badekar som underlag. Veggene er ofte utelukkende laget av glass. Trykt glass, som i dusjkabinettene fra Dusjmester, i dette tilfellet gir et spesielt blikkfang. I stedet for glass er mange også avhengige av to murvegger og flislagte vegger som grense. En dør er ikke helt nødvendig, men den er vanligvis også laget av glass. Dusjer avgrenset av vegger er lettere å holde rene. Ved glassdusjer anbefales det å fjerne glassene med en gummiklaff etter hver dusj. Dusjkabinetter med glassvegger er ideelle på mindre bad. De får rommet til å virke større og blokkerer ikke det naturlige lyset som skinner inn fra vinduet.

dusjkabinett bad satt opp hjørnebadekar

Hvis du bygger dusjen din fra bunnen av, kan du planlegge ett eller to små lagringsområder for dusjsåpe og sjampo direkte i bakveggen, slik at det ikke må festes noen ekstern hylle senere. En liten dreneringskanal er innebygd i gulvet i dusjen på veggen, som inneholder en integrert hårfilter og derfor er enkel å rengjøre. Hvis du velger et flislagt gulv, bør du ideelt velge sklisikre fliser, spesielt hvis det bor mindre barn eller eldre i husholdningen. Selv om mørke fliser får badet til å virke mindre, er de ideelle som et gulv for dusjkabinett, ettersom de mørke leddene er mindre utsatt for misfarging.

dusjkabinett bad satt opp dusjkabinett

Bilde rettigheter:

Bilde 1 – Flickr DAVINCI_Fachwerkhaus (12) davinci house2 CC BY 2.0 Noen rettigheter forbeholdes

Bilde 2 – Flickr DSC_2279 Vinkelbor CC BY-SA 2.0 Noen rettigheter forbeholdes

Bilde 3 – Flickr Travertinbad og glassdusj Sitka -prosjekter CC BY 2.0 Noen rettigheter forbeholdes

Bilde 4 – Flickr dusjinngang med hjørnebenk tillegg CC BY 2.0 Noen rettigheter forbeholdes