designer bad grå nyanser moderne

Inspirasjon fra designerbadet 2015

Har du ikke råd til et designebad akkurat nå? Eller er det? Uansett hvordan du svarer på de to spørsmålene, kan du fortsatt hente fantastisk inspirasjon fra oss. Fordi designerbadene setter trender som er enkle å integrere. Vi så på mange forskjellige eksempler og tok noen typiske fellestrekk ved de nye og moderne badene fra dem.

Vil du vite hva dette er?

ny teknologi

Den nye teknologien kan ikke lenger stoppes. De blir også stadig mer integrert i designerbad. Det ser ut til at de til og med kommer til å dominere der snart.

Innovasjonene gjelder for det meste reguleringen av vanntemperaturen og atmosfæren. Dette kan lett forklares med den generelle sterke tendensen til bedre helse og effektivt miljøvern.

Siste teknologi og naturlige materialer

designer bad moderne dusj regndusj steiner treplanker

Bærekraft i dekorasjon

Naturen penetrerer også i økende grad som tema i dekorasjon. Bambus, rotting, vertikale hagedesigner finner et sted der. Tre dominerer i økende grad designerdesign. Teknologiene for behandlingen, som gjør den vann- og fuktresistent, bidrar sterkt til dette. Men ikke bare disse betraktningene, men også det faktum at det hele ganske enkelt ser bra ut og føles super avslappende, spiller en viktig rolle for å etablere denne trenden.

Natur i bilder

Naturen er også en stor inspirasjon i form av kunst. Vegetabilske og organiske detaljer blir grunnlaget for spesielle design for nesten alle elementer som man kan forestille seg på badet.

Utmerket blanding av japansk teft og betonglook

designer bad zen bonsai natur

Retro

Designede bad ser alltid mer ut enn de andre rommene. Noen ganger må du se nærmere på vasken. Fordi det ser ut som et bord. Retrotrenden spiller en veldig viktig rolle i dette. Fordi de integrerer elementer fra tider der badet var en integrert del av boarealet på badene våre.

Vintage -elementer på det moderne badet

designer bad naturlig farge marmor

De frittstående badekarene

Denne trenden er egentlig ikke ny. Du har lenge hatt vakre badekar -ideer, som også ville vært fantastisk innskrevet i en stue. Så du kan nyte den fantastiske utsikten som ofte åpner seg derfra!

Men selv på selve badet kan du fantastisk utstyre rommet med et frittstående badekar. Deres enkle og milde former sikrer en god følelse av komfort.

Åpne boplaner på soverommet

De åpne planene, som forbinder stuen og kjøkkenet, representerer et veldig stort tema i hjemmedesignet. Nå ser denne tendensen ut til å bli brukt i andre sammenhenger også. Slik liker folk å koble soverommet med badet. Dette skaper bare mirakler. Tenk bare på de gode aromaene fra sjampoen og de andre pleieproduktene som vil fylle soverommet og omvendt … Hvis forberedelsen tidlig på morgenen ikke også var mye enklere?

Overganger uten terskler og mer naturlig lys

designer bad åpen parkett bambus badekar

Åpen stue og mer komfort

designer bad oval badekar åpen planløsning

50 gråtoner

Med de nye ideene fra designerbad har mange mennesker oppdaget grått for seg selv. Badet kan være veldig lyst eller veldig mørkt, og dermed være designet i grått for å passe menn, kvinner og hele familier.

Grå kan velges som hovedfarge eller brukes i kombinasjon med andre farger.

Populariteten skyldes i stor grad at det er en farge som kan virke nøytral og uttrykksfull på samme tid. Det er også noe nytt og derfor moderne.

Veldig oppdatert i design og farger

designer bad grå nyanser moderne

Utsikten

Det er også en merkbar tendens til å sikre flott utsikt fra badet. Dette kommer i kombinasjon med montering av vinduer fra gulv til tak. Sistnevnte bidrar også til at disse rommene fremstår som mye større.

Raffinerte overflater og grovt treverk

designerbad med utsikt over badekar i naturlig tre

Høyglans i hvite og varme tre nyanser

designer bad lys tre hvitt gulv

Grafiske elementer og former

De grafiske elementene og formene pynter designerbadet oftere på gulvet så vel som på veggedesignet. De sikrer at du ikke har en steril atmosfære i dem.

Smarte ideer

Lys som tennes når du går forbi, og også vann som tennes når du legger hendene der. Dette sparer deg for de høye regningene og naturen, overdreven avfall.

Edelt trekar i rund form

designerbad rundt frittstående badekar i tre

Naturinspirasjon og moderne design

designer bad oval vasker naturlig

Moderne minimalisme i hvitt

designer bad minimalistisk hvitt

Purisme av mer moderne slag

designer bad minimalistisk design grå

En perfekt samling av naturlige elementer

designer bad innendørs svømmebasseng etanol peis

Moderne tolkning av barokkstilen

designer bad trehyller skap lysestaker gylne aksenter

Grove overflater og ovale former

designer bad grå veggfliser granittgrønne aksenter