Vi har allerede publisert en artikkel om baderomsdesign i dagens trendfarger. Det handlet om innredningen i rødt og grønt. Andre trendy farger i år er blå, grå, samt gul og rosa. Du kan finne ut hvilke spesifikke nyanser som er spesielt varme fra våre artikler om de nåværende trendene på Pantone for vinter / høst og vår / sommer. Men her holder vi oss til grunnfargene og muligheten for moderne bruk.

Moderne trendfargekombinasjoner av grått og blått

aksenter i blå, hvite og grå trendy farger

Mørke og samtidig livlige fargekombinasjoner

De nåværende trendfargene gir deg unike kombinasjonsalternativer. En litt dyster stemning er for tiden vanlig i høst-vinter-interiøret. Imidlertid utstråler det livskraft på en særegen gammel måte. Designkritikere sammenligner denne effekten med stemningen i den nattlige skogen.

 Du kan oppnå en slik atmosfære i baderomsdesign ved å parre blått og grått. Dette er gjort i eksemplet ovenfor, og det gjelder også badet på bildet nedenfor. Den rosa aksenten i dekorasjonen passer perfekt til den.

Rosa og andre “bærfarger” er aktuelle på alle områder av interiørdesign

b.au hvite ideer trendy farger

Oppdater det gamle badet med gult

Av alle trendfargene i år, synes vi gul er den mest praktiske. Som vi kan se i baderomsdesignen under denne teksten, kan du bruke den til å friske opp kjedelige eller utdaterte rom. Utformingen av speilrammene alene ville være tilstrekkelig i denne forstand. Men effekten av den gule aksentveggen er selvfølgelig også spesielt imponerende.

En gul aksentvegg ville være veldig aktuell innen interiørdesign akkurat nå

gule og svarte farger trendfarger

De forskjellige variantene av rosa

Vi kan finne trendfargen rosa i så mange varianter. Det er sannsynligvis knapt en som ikke er egnet for baderomsdesign. Kombinasjoner av forskjellige nyanser av denne fargen ville være en annen god idé for badet. La deg inspirere av følgende eksempler i denne fargen.

Oppdag de forskjellige variantene av rosa for de kommende sesongene

ideer i lyse rosa trendy farger

Hold deg ekstravagant og nær naturen samtidig

I flere sesonger har trendfarger blitt lansert som har et naturlig og urbant utseende på samme tid. Det andre aspektet avslører seg i form av originale, noen ganger litt uvanlige kombinasjoner. Badet nedenfor kombinerer grønt og blått og gir et veldig aktuelt og samtidig beroligende naturlig utseende. Kunstverkene understreker denne sammensmeltningen enda mer. Fordi de kombinerer naturlige motiver og moderne grafikk.

Kombinasjoner av blått og grønt fremstår som naturlige og urbane på samme tid

mellomblå trendfarger

Farger understreker designens modernitet

Hva betyr det egentlig å gi et rom en moderne farge? Det handler ikke bare om å velge de riktige nyanser. Det avhenger også av hvordan du bruker dem i interiøret, eller i dette tilfellet i baderomsdesignet. Du kan bruke fargene for å få rommet til å se mer moderne eller mer konservativt ut. Ved hjelp av nyanser kan du dele veggen vertikalt eller horisontalt, markere forskjellige soner, lage aksentvegger. Større bad eller de som er koblet til andre rom kan være sonet eller forenet av nyanser. Hvis du er inspirert av ideene våre, velg dem også fra dette perspektivet! Vi håper at vi med våre tips kan bidra til en hyggelig spaopplevelse på badet ditt.

Legg vekt på moderniteten til baddesign takket være sonering med trendy farger

design i trendy blå og hvite farger

Moderne grå i veldig lyst

gråblå ideer trendy farger

Mørkegrå og bærfarger – slik oppnår du den moderne stemningen i den nattlige skogen

grå og hvit - flotte trendy farger

Ulike gråtoner og nøytrale på badet

grå og hvite trendy farger

Bad med moderne farger og hjemmekoselig karakter

nøytrale og hvite flotte trendfarger

Nok en baderomsidé i trendy rosa

flotte rosa dekorasjons trendfarger

lyse blå og hvite trendy farger

Tre flere fabelaktige og trendy baderomsideer med grått

veldig lyse omgivelser trendy farger

flotte mørke nyanser trendy farger

flotte hvite og grå overflater i trendy farger

I tillegg kan du bare sette inn trendfargene som aksenter

flotte hvite og gule trendfarger

flott gul som en idé om trendfarger

trendfarger grå og gul

trendfarger grå og svarte ideer