bad ideer bilder naturlig tre

26 moderne elementer til badet

Det er ikke alltid veldig lett å se hva ens favorittstil er. Er stilen du har hjemme akkurat det du drømmer om? Du kan ha anskaffet ting som er praktiske og passer til budsjettet i stedet for de som går med en større designlinje.

Så når du redesigner rommet for første gang og må håndtere ting som passer din personlige smak, er det ikke overraskende hvis du spør deg selv: “Hva er egentlig min stil?”

I den følgende serien vil vi se på forskjellige moderne bad ideer se på. På den måten vil du kunne fokusere bedre. Er stilen din moderne, moderne, landlig, industriell eller viser den en overgangskarakter? Så snart noe føles eller ser passende ut for deg, bør du se på flere bilder. På denne måten vil du og designeren din nærme deg drømmebadet ditt.

Her er de åtte elementene i en moderne stil på badet. Se om noe er riktig for deg.

  1. Rene linjer – moderne badideer

fliser mosaikk glass moderne bad ideer

De uavbrutte horisontale linjene passer vakkert til moderne bad. De svingete, bølgende overflatene er av ubetydelig relevans her. Skaptilbehøret er også redusert til et minimum. Tenk i rette vinkler.

  1. Autentiske materialer

Moderne baderomsideer fliser i treelementer

Ifølge arkitekten Lisa Little er det en tilsvarende behandling for hvert materiale, og det bør utføres deretter. Man bør ikke endre den materielle karakteren, men presentere den på riktig måte. Du finner ingen lister eller rammer på skapene. Her har alt blitt redusert til det vesentlige. Alt ble gitt avkall på bortsett fra de rudimentære formene og materialene. Vasker og skap er enkle utstillingsflater og har myke overflater.

Kantene er skarpe og rene og mindre avfasede eller flekkete. Flisene er sprø hvite og mørtelen er helt flush, sier arkitekt Sally Anne Smith. Hun anbefaler at man er ekstremt forsiktig med alt.

Når flisene tar form på veggen og individet har blitt et pryd, så er det på tide å gjøre noen endringer i retning av et rent og enkelt design.

Det samme gjelder også for overflatene. Det er ingen bevegelse i den forbindelse. Dette hevder John Klacka, designdirektør i Lars Remodeling and Design.

Folk velger vanligvis kvartslinje

Moderne baderomsideer i løk

  1. Unngå rot

vask moderne bad ideer underskap

De moderne rommene viser en minimalistisk estetikk som bare er på grensen. Det er derfor de asiatiske temaene fungerer veldig godt innenfor disse. Dette sier designeren Michael Moore, som skapte dette asiatiske moderne badet. Begge stilene følger en over-the-top-tilnærming. I moderne bad, lotioner, børster og tilbehør har alt blitt lagt helt bort.

Den moderne stilen er egentlig ikke egnet for noen som har tingene sine spredt over hele rommet. Dette er for folk som liker å holde alt rent og ryddig.

  1. Kontraster

Moderne bad ideer tre utstyr servant vask

I stedet for ornamenterte detaljer og dekorasjon, skaper designerne et interessant utseende i rommene gjennom kontraster. I eksemplet her har myk betong blitt kombinert med strukturelle trebussskap. Det er også en fargekontrast som kontrasterer hvitt og svart. Samtidsrom ser ut til å være avhengige av en farge og av nyanser som er på motsatte sider av spekteret. Hvis du vil oppnå en WOW -effekt, er det hele mye enklere.

  1. Enkel belysning

Moderne bad ideer vask maleri badekar

Også i dette tilfellet dominerer grunnformene fremfor alt det som er iøynefallende og for ornamenterte.

  1. Åpne områder

bilder som belyser moderne badideer

Selv om det er illusjonen om et åpent rom, er dette et sentralt element. Flytende servanter, brede gulv og en generell følelse av letthet og luftighet er karakteristiske trekk ved denne stilen.

  1. Farger

bad ideer bilder design ideer

Mange mennesker er talsmenn for å kombinere kule farger og moderne stil. Men noen mennesker er uenige. De finner ut at farge er en så personlig ting at du ikke kan føle deg begrenset i denne forbindelse.

Det gjør ingen anstrengelser for å gå lettere og gi en frisk og klar følelse. Tenk diamanthvit med grønt, blått eller grått – de er veldig lyse og friske.

  1. krom

Moderne baderomsideer synker flisetrekkskinne

Polert krom er ofte omtalt i moderne interiør fordi det er slank og elegant. Little har en god mening om fasettdesign og lysdesign. Lite motiverer folk til ikke å gjemme dette bak kobber, men å modig la det komme til sin rett.

Feminine motiver – blomster og badehåndklær

        bilder badekar gerber moderne bad ideer

Monokromatisk og robust – servanter i tre

bad ideer bilder belysning indirekte

Regndusj og mye grønt  bilder dekor ideer regndusj moderne bad ideer

I overgangsstil

bilder dekor små mørke moderne bad ideer

Fantastiske lyslegemer og hengende lys

bad ideer bilder mørke møbler

Regndusj midt på badet omgitt av glassvegger

bilder dusj regn moderne bad ideer

Maskulin og kromatisk

bad ideer bilder grå hvite farger

Tydelige, rene linjer – en pendellampe med stil

bilder hengende lampe baderomsmøbler moderne bad ideer

Regndusj like over badekaret  bilder spektakulære moderne badideer

Solid, frittstående skillevegg

bad ideer bilder partisjon dusj

Orkideer på badet gir friskhet

bilder synker moderne bad ideer

Snøhvit baderomsinnredning

bilder vask badehåndkle moderne bad ideer

Moderne badideer – badet sett ovenfra

bad ideer bilder toalett

Subtile aksenter – tilbake til naturen

bilder betong badekar moderne bad ideer