Vil du redesigne badet ditt i farger??

Badet kan være et ideelt sted å eksperimentere med forskjellige farger. Det er et så stort utvalg av rikelig skyggelagte fliser på markedet!

En grunnregel er at det er bedre å ikke bruke prangende nyanser på små bad. Det er spesielt sant hvis du heller ikke har naturlig lys på badet. Du bør imidlertid ikke være for dogmatisk om denne regelen. Hvis du virkelig liker en nyanse eller farget veggdesign, kan det hele se bra ut til tross for alle reglene. Dette er også tydelig demonstrert av de følgende eksemplene!

Baderomsdesign i friske farger

Omdesign badet Ta med farge

La jungelen inspirere deg!

Selv om du har lite naturlig lys, kan et flott tema gjøre stemningen lysere. Liker du representasjonene til regnskogen? Det er flisekombinasjoner som gjenspeiler dette temaet. Sammen med rennende vann og kanskje den riktige aromaen vil du virkelig sette deg inn i en annen virkelighet.

For på badet handler det ikke bare om hygiene, men også om avslapning!

For et harmonisk utseende kan du balansere med blå, hvite og tre nyanser.

Lag en frisk og avslappet atmosfære

bad redesign veggdesign blå grønn

Nyanser som er fulle av energi

Har du et bad malt hvitt? Med gardiner og andre elementer som er designet med dristige nyanser, kan du lade dem med energi og glede. For dette formålet, velg rosa, oransje og andre slike nyanser. Forbedre effekten med en vase full av høstblomster. Blant annet vil det fylle rommet med store lukter.

Bruk sterke farger

bad redesign varme farger chevron mønster

Bad i blått for en middelhavsstil

Badet i Middelhavet er fullt av blå nyanser. Hvis du liker denne stilen, kan du designe veggene med blå og hvite mønstre. Balanse med hvite baderomsmøbler og rørleggerarbeid. Sikt på den skulpturelle effekten.

Velg passende vegg bakgrunnsbilder

oppussing av baderom tapet blått

Fargede baderomsmøbler

bad redesign baderomsmøbler blå

Glamour i strålende nyanser

De dristige fargene kan lyse opp et bad hvis de har en lys effekt. For å gjøre dette, velg gyldne nyanser og rødt baderomsutstyr. Kombiner med mange glass- og speilflater.

Et hvitt gulv, vask og toalett sørger også for et balansert utseende i dette tilfellet.

Du trenger ikke nødvendigvis å male alle veggene gull for et glamorøst utseende. Det er tilstrekkelig hvis du lager noe tilbehør eller funksjonelle elementer i fint metall – dette kan være lamper, kran eller beslag på skapene.

Storslått baderomsinnredning

bad redesign tremøbler retro design

Blomstermønster

Ikke bare den tropiske naturen har en forfriskende og forfriskende effekt på badet. Du kan praktisk talt velge et hvilket som helst naturlig mønster for å gjøre rommet moderne. For eksempel kan blader eller andre blomsterpynt ta denne rollen. De gir farge og samtidig en følelse av renhet og friskhet i rommet.

Vegg tapet med blomstermønster til badet

redesign bademodell med blomstermønster

Boho se

Hvis du vil gi badet en koselig og litt ekstravagant karakter, så velg Boho Style. For denne kan du koble den svart -hvite fargepaletten til blå eller en annen rik farge. Store figurer, som også inneholder nøytralt fargede fliser, sørger for et kunstfullt og komplett utseende.

Dediger baderomsdesignen til en møbleringsstil

redesign bad blå farge

Vintage ideer for baderomsinnredning

På et veldig gammelt bad kan du friske opp stemningen med noen vintage dekorasjonsideer. For eksempel kan du legge verdenskart eller andre lignende applikasjoner på veggene.

Hva med et fargerikt teppe i riktig stil??

Vintage er fortsatt inne

redesign av badet med et lite bad som setter inn farge

Dusjforheng med tematisk mønster

ombygging av baderomdesignideer

Baderomsskap i lys grønt

bad redesign bad design design ideer med farge

Retro aksenter med tapet

baderom ombygging baderom tapet mønster blomster

Kombiner fargede veggfliser med matchende tapet

design bad nye baderomsfliser lysegrønne

Gul veggmaling som bakgrunn for en liten utstilling

redesign av baderomsfarget baddesignbad redesign retro aksenter veggmalerier bad redesign turkis veggmaling vindu redesign badvegg farge gul redesign badveggen farge grønn redesign badveggfarge rosa