Levende ideer for romdesign bordplate i glass

Lev opp utseendet på rommet ditt på bare 5 trinn

Ofte føles et rom ikke helt forferdelig, men på en eller annen måte flatt og ikke ensartet. Det er nettopp i slike situasjoner du føler deg tapt og du ikke vet hva du skal gjøre.

Jeg har en fem -trinns løsning for deg!

Disse er alle åpenbare og enkle. Men når de kombineres, kan de gjøre en stor forskjell. Du må bare fokusere på å forskjønne rommet ditt. Etter det kan du ta mye smartere valg når du handler nye ting.

La oss ta en titt på vår fem-trinns løsning for fjerning, renovering, maling, flytting og shopping sammen, og takket være dem, bestemme hvordan du kan forbedre atmosfæren?

Før du legger til noe nytt, bør du fjerne alt som distraherer fra rommet. Fjern alle møbler som har denne negative effekten. Ta ut møbler som er for utdaterte, møbler som har mistet sjarmen og andre som tilhører andre rom og bare overfylte dem. Nå er det på tide å fjerne støvkulene som kan være under sofaen eller andre møbler.

Friske leveideer for romdesign

Levende ideer for romdesign stue møbeltrekk lenestol

Når du har oppdatert møblene på rommet ditt, er det på tide å fokusere igjen. Det kan hjelpe å invitere designbevisste venner til å bli med deg. Du kan sende dem alternative bilder, eller se på dem alene mens du sitter på kafeen eller et sted i restauranten. Så du kan finne gamle stykker som lett kan freses opp.

Her er noen tips i denne forbindelse:

– Trekket på en benk eller stol

– Maling av en speilramme

– Forkorte bena på et bord og gjøre det om til et salongbord

– Legge til roller i en tabell

– Maling foran på en hylle

– Skifte ut knappene på skapene

– Legge en dekorativ trim til en krakk, lampeskjerm eller gardin

Renovering kan også være enklere hvis du frisker opp noe som allerede er utdatert, for eksempel en pute eller et beskyttende trekk, slik at det føles som nytt. Hvis du har en, kan du legge til en liten forlengelse for å dekke føttene til sofaen din. Noen ganger kan den lille innsatsen gjøre en stor forskjell i hvordan noe føles.

Å børste

Levende ideer for romdesign inkludert blått sofatrekk

Avbrøt du i fjor? Det er sikkert noen få flekker, ikke sant? Fyll ut de små spikerhullene og støtene før du bare dekker dem med et lag med maling.

Hvis det har vært for lang tid etter forrige gang du malte, kan det ferske malingslaget være akkurat noe for deg

Levende ideer for romdesign stuehodebibliotek

Det er nå på moten å fokusere mindre på aksentvegger og å spre mye mer fargenyanser i rommene. Du kan også male trim og tak for å få de små plassene til å se mer luksuriøse ut.

Dette gjør en stor forskjell i rommet. Du kan gi et flott utseende til noen innebygde møbler som f.eks. Hyllene her. Varm grå ville være et godt alternativ. Det ser eksklusivt og innbydende ut og kan brukes i enhver stil.

La oss se på et annet morsomt prosjekt sammen?

Levende ideer for romdesign mintgrønne gardinputer

legging

Levende ideer for borddesign med oransje krakk

Etter at du har malt, må du selvfølgelig også prøve nye konstellasjoner av møblene. I malerfasen må du utsette disse uansett.

Prøv å se bort fra TV -en på rommet ditt og sikte den mot peisen eller et vindu med utsikt. Flytt sengen til en annen vegg, kanskje nærmere midten av rommet. Du kan ta med et sidebord med lamper bak. Hvis du ikke er fornøyd med møbelets nye posisjon, kan du alltid endre dette.

Etter ommaling kan du også prøve noe nytt på veggene. Du kan ta ned alle bildene og kunstverkene. Deretter kan du prøve forskjellige stjernebilder på bakken. Se deretter hva fantasien din kan bringe til verden.

Så se deg om etter nye ting du kan legge til i galleriveggen din. Dette kan være postkort eller perlekjeder. Bla gjennom familiealbumene og lag en konstellasjon av dem på veggen.

butikk

Hjem ideer for romdesign peis puter speil

Først etter å ha fullført de fire trinnene, bør du vurdere å handle. På dette tidspunktet bør du ha en god følelse om hva rommet ditt egentlig kan bruke. Gå for noe som gjør et dypt inntrykk.

Vurder dristige kunstverk og mønstrede sengetepper

levende ideer for romdesign elegant

Innred stuen

levende ideer for romdesign lyse farger

Koselig stueinnredning

levende ideer for romdesign sofaer puter

Flere, forskjellige mønstre

levende ideer for romdesign tepper

Stilig stue i en overgangsstil

levende ideer for romdesign tradisjonell levende

Blå veggmaling – fine pyntegjenstander

levende ideer for veggdesign av romdesign

Nøytral interiørdesign

levende ideer for romdesign høyt tak

Morsomme pyntegjenstander

levende ideer for romdesign kunstnerisk

Turkis farge står i kontrast til det monokromatiske fargevalget

levende ideer for romdesign sofaer gulvlampe

Lys, livlig atmosfære i stua

stue ideer for rom design stue idé