spisestueideer i beige trebord rundt veggmaleri

Spisestueideer i varm beige

Fargen på interiøret kan pynte utseendet på huset så vel som atmosfæren på en flott måte. Derfor må du sørge for at du har valgt den beste nyansen.

Dette gjelder ikke bare stuen og soverommet, men også spisestuen.

To typer tilnærminger observeres i design. I noen av tilfellene brukes samme nyanse i alle rom slik at det oppstår et sammenhengende utseende, og i andre er forskjellige farger valgt i de forskjellige rommene. Dette skaper en differensiert karakter i alle rom.

La oss nå slutte å diskutere fordeler og ulemper med disse tilnærmingene. Vi tror dette er et spørsmål om smak. I noen rom er hovednyansen tatt opp i møbler og tilbehør, og i andre er den kombinert med helt andre nyanser. La oss nå gjøre følgende sammen Spisestue ideer Følg?

Varme farger for spisestuen

spisestueideer i beige trebord rundt veggmaleri

Nytt prosjekt

Den vakre spisestuen her ble kronet av den store lysekronen over bordet. Den ble designet av New York -designeren Matthew Isom.

Spisestue i beige

innredning spisestue ideer beige farge design tremøbler

Fargen i dette rommet er fra Ben Moore. Bortsett fra lysekronen og møblene, er glassdørene og vinduene et sjarmerende element i denne spisestuen.

Spisestue i beige 2

spisestue ideer i beige trebordstoler polstret teppe dyremønster

Her kan du oppleve tregulv av eik. Den ble utført med avlange, rektangulære strimler og farge i mål. Det ser bra ut med de beige veggene og møblene, du tror ikke det?

59 gate

innredning spisestue ideer beige farge design pendellampe

Den malte trimmen og veggene viser samme skyggelegging. Du ser veldig tydelig at en slik kombinert tilnærming også kan fungere bra.

Du kan også velge kritt som en nyanse, i tillegg til melkehvit, isbre eller tåkegrå. Mal deretter de to veggene og topp dem med listverk for en subtil og lys effekt.

Mill Valley eiendom

innredning spisestue ideer beige farge design tremøbler

Veggene i dette rommet ser kjedelige eller mindre skinnende ut. Dette er typisk for de vanligste områdene i huset. Bruk av matt vil gi en god kontrast til halvglanset trim.

Tratan Homes

moderne spisestue design glassbord veggtype

Her har vi å gjøre med et Broderick spisebord. Det ser perfekt ut i kombinasjon med stolene i fargen på havneflingene. De gir rommet en spesiell sjarm, spesielt når hengende lys også brukes.

Brookstone eiendom

spisestue ideer beige spisebord glass overflate rullegardiner

Denne spisestuen har en annen form. Designeren var i stand til å kombinere dem pent med et fantastisk rundt bord. Over det ser vi en hengende lampe i samme form og komfortable spisestoler. Midtpunktet er ikke en ekte blomst, men det ble anskaffet av Union Lighting and Furnishings fra Toronto.

Tradisjonelle spisestueideer

tradisjonell innredning spisestue ideer beige lysekrone trebord

Vi elsker den myke følelsen av denne spisestuen, som ble tent av taklampene. Du kommer ned fra taket. Det forventes at mange mennesker vil være tilstede i dette rommet, og bordet skal hjelpe.

Maychem Ranch

spisestueideer i beige dekorasjon av trebord

Hvem ville ikke like de vegglampene som er ved siden av vinduet? Her på Freshideen er vi alle enige om at de ser super vakre ut. Stearinlysene går fantastisk med taklampene på grunn av de forskjellige størrelsene.

Tenk deg det romantiske og dramatiske utseendet som vil resultere?

Ryland Homes Pioneer innledende prøver

innredning spisestue ideer beige veggdekorasjon speil

I dette rommet handler det om detaljer. Her er det også plassert speil i full størrelse, som får rommet til å se mer romslig ut. Trebjelkene gir det hele et rikt ansikt. Det samme gjelder den nydelige veggkunst også. Legg merke til at den ene veggen er malt blå og resten beige, noe som passer godt til stolene.

Globe -bonde

innredning spisestue design ideer beige trebord speil

Fargepaletten i denne spisestuen er også subtil og søt. Dette skyldes hovedsakelig de hvite stolene og det brune spisebordet.

Lommemodell – skyvedør

spisestueideer i beige spisebordsstoler

Renoveringen av spisestuen har absolutt vært vellykket her. Skyvedøren er av den såkalte lommemodellen. Det fungerer som en forbindelse mellom spisestuen og damerommet. Dette kan også brukes til å nå bakgården. Dimensjonene er små, men effekten – stor.

Gerogian Parade of Houses 2012

spisestue og kjøkken sammen tremøbler deco ideer

En elegant spisesal vil være bedre enn noen moderne og tradisjonell plass. Det skylder han den stillesittende påstanden og sjarmen.

Det du ser her er Saybrock -stolene fra Pottery Barn.

Prosjekt en

stue med spisebord i trebord i taket

Å legge gule stoler til det beige rommet kan absolutt få det til å se vakrere ut. Du kan se det her. Jeg elsker også dekorasjonen i taket.

Bethesda

spisestueideer i beige spisebord treveggtype

I dette rommet opplever vi tidløs eleganse gjennom blandingen av moderne og tradisjonelle linjer. Du opplever en fredelig atmosfære og en følelse du kjenner fra kysten.

Finner du ideer om spisestue med beige vakre? Er det ikke fantastisk hvordan denne fargen kan varme rommet og gjøre det innbydende. Fremfor alt synes jeg det er flott at du kan kombinere denne nyansen med andre farger. Det avhenger ikke av hvor sterke eller hvor milde de er.