Sløyfe trapper form svart og hvitt

Unik trapp skaper interesse for arkitektur

Jeg kommer stadig over så mange fantastiske trapperom. Så mange ser ut som de ble ignorert til siste øyeblikk. Imidlertid gjelder dette i alle fall ikke eksemplene som vises her.

La oss se på trappene vi velger sammen?

La oss starte med en trapp som heter Ribbon Stairs. Det ble designet av selskapet HŠH Architects. Det etterligner de litt buede løkkene. Disse trinnene er vakre, men kanskje litt skremmende til tider. Jeg vil hate å løpe opp og ned når jeg har det travelt.

Originale trapper fra hele verden

tretrapp design ideer trinn

Det italienske selskapet 14 Ora Italiana har en kolleksjon med trekornmønstre. De ble inspirert av verkene til Andy Warhol. Uonuon -serien kan kjøpes i fjorten forskjellige nyanser.

Design en innovativ trapp

flytende trapp lys rekkverk i tre

Trappene her tilhører House G, som ble opprettet av Maxwan Architects + Urbanists. Her har en gammel låve blitt fullstendig fornyet. Flyene til trappene ble en del av vegghyllene. De representerer en del av en vakker struktur, som også inkluderer en bok og kjøkkenoppbevaring.

Trapp laget av brett trekantede fasetter

rett metall trapp glass rekkverk

Grove Park -prosjektet er vist her. Det ble opprettet av Bell Phillips Architects. Ifølge deres egen beskrivelse er dette en kompleks geometri bestående av brettede trekantede fasetter, som ser ut som litt flytende figurer i dette lukkede rommet. [via Plastolux]

Trapper til toppetasjen

loft i tretrapp

Trappen som vises her fører til et soverom på loftet. Det ble opprettet av nC2 -arkitekturen i Brooklyn, NY. De inkluderer ekstra hyller og trinn med forskjellige dimensjoner. Deres største fordel er deres romlige effektivitet.

Trapperommet fungerer som en bokhylle

tretrapp med oppbevaringsplass

Arkitekter fra Atelier SAD har laget en annen trapp av denne typen. Den fungerer som en bokhylle.

Fra rutenettet

metall trapp gitter tregulv

Denne delt trapp er arbeidet til designeren Rowin Petersma. Det ble opprettet fra rutenettet. Dette tillater maksimal lysmengde å strømme gjennom fra den øvre delen av leiligheten og nedover.

Trapp med åpne hyller

tretrapper i kjelleren lagringsplass

Her ser vi en annen kombinasjon av trapp og bokhylle. Forfatteren av dette verket heter Kathryn Tyler, og hun jobber i Linea Studio. Dette er hennes eget skandinavisk inspirerte hjem. Det kalles Corkellis House og kjøkkenet dispenserer med de øvre kjøkkenskapene. I stedet bruker du åpne hyller og trappene for å få plass til alle nødvendige ting.

Gratis flytende trapper

originale designideer trapp lys rekkverk i tre

Miljøvennlig blått hus, designet av Pietr Weijnen fra Faro Architecten. Det inkluderer moderne nautiske innslag overalt. Arkitekten bygde huset for familien sin på Steigerland, en kunstig øy i Amsterdam. Trappen ser ut til å flyte fritt, og du merker ikke engang hvordan de støttes. Kabler i rustfritt stål sikrer sikkerhet på begge sider.

Tre og metall satt sammen

trapper spiralformet tre metall

Trapperommet i House S av Keiji Ashizawa er laget av varmt tre og metall og strekker seg over to etasjer. Konstruksjonen slipper lys gjennom det luftige huset og gir et veldig interessant visuelt utseende. [i henhold til designboom]

Regnbue trapper i spiralform

regnbue farget trapp spiralform

Jeg kunne bare ikke utelate regnbue trappene i dette innlegget. Den ble designet av Ab Rogers Design. Husk dette fra andre artikler om Freshideen?

Flytende trapper i rustfritt stål

flytende trapper i svart og hvitt

Her ser vi en flytende trapp i rustfritt stål som du allerede er kjent med. Designet på Flat # 1 av Ecole er rett og slett nydelig og representerer et unikt uttrykk for minimalisme.

Storslått rekkverk

stor tretrapp flytende rekkverk

Denne trappen ligger i det såkalte Godzilla House av Chae-Pereira Architects i Seoul, Korea. Den flytende trappen flyter rundt den buede veggen. Det er opplyst av de små vinduene ovenfor.

Duplex

leilighet trapphus urban svart

Her ser vi en tosidig på loftet. Det ble opprettet av Charlie Diaz i sentrum av Madrid. Der ser vi en annen uvanlig trapp. Hun er et fantastisk eksempel på hvordan du kan spare plass.

Trapperom i åpen plan

praktfull tretrapp åpen planløsning

Denne uvanlig dype trappen og de fire etasjene i huset som omgir den kostet rundt 38 millioner dollar sammen. Det er en leilighet i New York City og den ble designet av Paul Rudolph. Tidligere eiere var noen kjendiser …

Dekorative hvite trapper

flytende hvit trapp hvit romskammel

Det neste eksemplet ble designet av det italienske arkitektfirmaet Studioata. Det er bygget et lite studio, som kan nås gjennom denne veldig enkle hvite flytetrappen.

Små trapper

liten svart trapp interiørdesign

Både huset og trappene er unikt formet. Det ble designet av Alphaville Architects med base i Kyoto.

Tretrapper

brede trapper svarte trinn

Den neste trappen ble designet av Castroferro Architectos. Det er ekstra stort og hovedmaterialet er stein. Selve trinnene er laget av tre. De sikrer en sømløs overgang til tretrappene. Det er nok plass overalt til å legge bøker på siden.

Betongtrapp

originale trapp design betong trinn rekkverk

Betongtrappen her er fra MO Architectes. Tenk på alle de kule fargene du kan bruke! [ifølge Plastolux]

Membranarkitektur

original arkitektur røde trapper

Du kan ikke gå på neste trapp. Her opplever vi et stykke membranarkitektur av designeren Do Ho Suh. Det er en 1: 1 kopi av trappen som forbinder leiligheten hans med utleier. Verket fikk tittelen Staircase III og kan sees på Tate Modern i London.

Original bokhylle trapp

trapper på biblioteket

Vil vi fortsette å snakke om hvordan vi får mest mulig ut av hver kvadratcentimeter? Denne trappen i bokhylle er en av de mest fantastiske jeg noensinne har sett.

Trippy trapper

moderne tretrapp

Man kunne absolutt ikke utelate Trippy Stairs fra denne artikkelen. Det er så unikt og ja, så bisarr …

Spiraltrapp

tretrapp i spiralformet stue

Vårt siste bilde viser en vindeltrapp. Det er like flott som det er funksjonelt. Dette er definitivt et av mine favoritteksempler.

Har du allerede valgt en favoritt trapp fra innlegget vårt i dag? Eller kanskje fra andre artikler? Ville du brukt dagens ideer i hjemmet ditt??