Naturstein som et bærekraftig byggemateriale som ikke bare gjør den “grønne samvittigheten” godt, men også inviterer deg til forskjellige, stilige designalternativer. Her viser vi 22 flotte ideer som kan implementeres innendørs og utendørs med elegant stein.

Moderne designideer: less is more!

Spenning: naturlig materiale møter puristisk design. En herlig kontrast!

Mindre er klart mer her: Natursteingulvet danner den varmende basen i dette rommet, noe som inviterer deg til å sette aksenter godt: LeCorbusier -sofaer med mørkt skinn, krom og en hvit vegg av synlig betong skaper en attraktiv kontrast.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-stue-gulvfliser

En symfoni av naturlighet som fremstår som virkelig moderne: Mørke skiferfliser som grunnlaget for et kjøkkendesign i hvitt. Det massive trebordet og individuelle fargetoner gir dette kjøkkenet / stuen et sjarmerende, naturlig preg.

design-ideer-for-stue-med-naturstein-gulv-kjøkken

Purisme er spesielt viktig med skiferfliser i stort format! Subtil antrasitt forbereder gulvet for et stuedesign som kjærtegner øyet og inviterer deg til å føle deg bra. Veggbekledning av naturstein og smart integrerte treelementer gir dette rommet prikken over i’en.

design-ideer-for-leve-med-naturstein-gulv

Ren oase av velvære: slående skifer elsker lyse farger! Dette badekaret gir deg lyst til å tilbringe avslappende timer i det interne velværeområdet. Den typiske skiferoverflaten føles ikke bare bra, men sikrer også en behagelig varm følelse, spesielt i kombinasjon med gulvvarme, selv i kaldere temperaturer.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-bad-fliser

Ditt eget kjøkken er et kreativt hotspot og kommunikasjonssenter i ett. Den blanke, hvite kjøkkenfronten og det meget rene boensemblet har en naturlig motpart takket være den homogene fargen på disse skiferflisene.

design-ideer-for-levende-med-naturstein-moderne-kjøkken

Den eviggrønne blant designalternativene som er så enkel som genial: den svart -hvite kontrasten. I tillegg til dette minimalistiske designtrikset, lever dette badet av den kontrasterende overflatestrukturen til den jevne, veldig fløyelsaktige kalksteinen og den sterkt strukturerte skifer. Dette får rommet til å se større og mer romslig ut.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-moderne-bad

Sjarm av den tilsynelatende uferdige: industriell stil

Med en klar preferanse for USA og romlig generøsitet, ble denne studien designet med mørke skiferfliser i stort format. Naturtoner korresponderer her med den perfekt ufullkomne industrielle stilen, som minner om et loft eller en fabrikshall.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-betong-fliser-gulv

Nordisk bynatur: lever som i Skandinavia

Dette kjøkkenet kan komme fra møbelkatalogen til en stor, skandinavisk møbelbutikk: Den skandinaviske livsstilen lever fra klare former og mestrer designutvalget med naturlige materialer perfekt. Dette sterkt splittede skifergulvet er det perfekte supplementet til den nordlige stilen.

design-ideer-for-levende-med-naturstein-utendørs-kjøkken

Deluxe og ekstravagant: klassisk stue

Tidløs, spesielt høy kvalitet og edel: den klassiske livsstilen er bedre enn kortvarige trender takket være det tidløse utseendet. Ekstravagante levende drømmer går i oppfyllelse, spesielt i kombinasjon med den grumsete strukturen i marmorfliser.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-gulvfliser

Dolce Vita: behagelig en middelhavsstemning?

Ferie i dine egne fire vegger på en enkel måte! Alle som har mistet hjertet til middelhavsstilen, vil finne det ideelle “byggematerialet i sør” med lyse, kremete travertinfliser: Legg til noen flere solfylte fargetoner, sørlige planter og rottingmøbler – ferdig:

Travertinfliser (Finca Mallorca)

En teft som i Italia kan selvfølgelig også trylles frem på din egen terrasse: Den romerske foreningens leggemønster er spesielt populært for utendørs design basert på Sør -Europas eksempel. Det geniale arrangementet av forskjellige panelformater skaper et spennende mønster som formidler løshet og glede:

design-ideer-for-leve-med-naturstein-skape-ute-området

Noe eksotisk, vær så snill!

Et naturlig vakkert gulv kan være et atmosfærisk grunnlag for din egen personlige favorittstil og individuelle aksenter.

Dette badet er designet med lyse travertinfliser i orientalsk stil. Gullelementer og treelementer forfiner det naturlige utseendet, og den lyse signalfargen på veggen blir et effektivt fargesprut:

design-ideer-å-leve-med-naturstein-bad-fliser

design-ideer-for-stue-med-naturstein-stue-rom-design

Rustikk kjærlighet: hus på landet

Et konsept som inspirerer: De rustikke flisene og det fine gamle treet i takpanelet og den romslige servanten går hånd i hånd i farger og understreker den rustikke teftet på dette badet. Et spesielt blikkfang: de frittstående vaskeskålene i massiv naturstein. Her (nesten) er alt ren natur!

design-ideer-å-leve-med-naturstein-tre-hatt-gulv

Det trenger ikke alltid å være en høy alpintur! Ren hytte -romantikk er også mulig utendørs i din egen hage. Nesten naturlige travertinpaneler og massivt tremøbler for uteområdet gir et klart utsyn over de østerrikske alpene. Spesielt designelement: de grå leddene gir dette veldig naturlige fargebildet et subtilt moderne preg.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-hage-ideer

Selvfølgelig “klatret på taket”: takterrasser med naturstein

Hageinteresserte og naturelskere trenger heller ikke klare seg uten sitt eget private tilfluktssted i byområder. Trenden går mot takterrassen. For selv i høye høyder kan du leve fantastisk nær naturen.

De som liker det subtile vil elske et granittgulv i den trendy fargen grå! Denne takterrassen imponerer med et diskret gulvbelegg, som bare utvikler sin karakter i kombinasjon med diskrete utemøbler og godt plasserte fargetoner:

design-ideer-å-leve-med-naturstein-terrasse-design

Den gode følelsen som denne takterrassen formidler, kan ikke bare sees, men bokstavelig talt føles: skiferfliser i karakteristisk mørk antrasitt kontrast med den hvite fasaden på huset og tilbyr en stilig og naturlig setting for et elegant planteseng og diskrete terrassemøbler. Her kan du tåle godt under markisen:

design-ideer-å-leve-med-naturstein-betong-fliser

Lag banen: indre gårdsplass og vinterhage med en vri

Når det blir uskarpt inne og ute, dukker det opp helt nye livskonsepter og spennende ideer. Innrammet av Rhin -grus innrammer rustikke travertinplater denne vinterhagen, som lekende kombinerer natur og moderne arkitektur. Glass, stein og klare linjer danner en harmonisk enhet her.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-grus-naturstein

En indre gårdsplass kan designes så vakkert: travertin med en overflate som er veldig nær naturen, frodige blomster i plantepotter og en moderne vannfunksjon laget av betong og skinnende stål skaper en attraktiv helhetlig setting som gjør at du ønsker å ta en liten pause.

design-ideer-å-leve-med-naturstein-hage-vann-kilde

Fordyp deg: bassenger å drømme om

Solrike gule og myke, lyse sommertoner som ramme for et lite, fint drømmebasseng: Med sin naturlige karakter og det lyse fargespillet i lyse pastelltoner setter disse sandsteinhellene bassenget og hagen i et middelhavslys:

design-ideer-å-leve-med-naturstein-hage-basseng-fliser

Din egen lille finca på Mallorca? Hvorfor da, når du enkelt kan bringe denne spesielle atmosfæren inn i din egen hage hjemme? Disse lette travertinplatene forbinder bassenget og huset harmonisk i finca -stil og gir appetitt for lange, milde sommerkvelder eller et bassengfest i hagen:

design-ideer-for-å-leve-med-naturstein-utemøbler

Avkjøl deg i det store utendørs med en fantastisk utsikt: evighetsbassenget gjør det mulig! En følelse av romslighet omsluttes her av lyse travertinplater, et diskret hagedesign med Rhinen -grus og grunnleggende geometriske former på terrassen, hagen og taket. Stilig!

design-ideer-å-leve-med-naturstein-utenfor-området

Koselig: peisflair med stein

Kule dager og dårlig vær kan være så fint: Kos med en god kopp te foran peisen. Sjenerøse antrasittfargede skiferfliser underbygger denne peisen i redusert design. Praktisk: Peishyllen er også laget av naturstein og lagrer varmen fra peisen like godt som natursteinflisene. Varme garantert rundt!

design-ideer-for-stue-med-naturstein-stue-peis

Som du kan se: I kombinasjon med andre naturlige materialer, industrielle byggematerialer og mye kreativitet tilbyr naturstein et (nesten) ubegrenset utvalg av design, noe som gir plass til designfans, purister og kreative sinn.

Bilder med tillatelse til: www.jonastone.de