Hvem vet ikke det: Leiligheten har så vidt blitt fullstendig møblert, og likevel har du følelsen av at den mangler glansen. For å gi hjemmet ditt noe sikkert igjen, er det vanligvis bare noen få håndbevegelser du kan ta hensyn til. Du trenger ikke å ty til nye møbler, fordi små trinn vanligvis bidrar til å bringe utseendet på leiligheten litt i form. Vi avslører topp 3 av våre designtips for mye ekstravaganse og stil:

stue design tips tv veggfeste

Litt LED gjør aldri vondt

Prøv det med kos … Tro mot dette mottoet, vi er avhengige av LED -belysning i mange forskjellige versjoner. Ikke bare skaper de standardiserte feelysene og LED -boksene en mer hjemmekoselig atmosfære, men LED -takhøydepunkter er også den store suksessen i år. Lysforekomsten er spesielt vakker, og avhenger av dine behov perfekt etappe hele rommet eller individuelle hjørner. LED -lys har også stor effekt bak møbler: bak fjernsynet, i skjenken eller under sengen lyser de i sin prakt og setter detaljerte høydepunkter. Spesielt nå, når den kalde årstiden kommer og vinteren er rett rundt hjørnet, er det spesielt hyggelig å nyte stemningsfullt lys med en varm kopp te på sofaen. Vårt tips: Bruk batteridrevne belysningsdesigner for å unngå unødvendige sammenfiltrede kabler bak sofaen eller skapet. For enda mer bestilling kan du også velge LED -lamper med en klebende side og spare deg for irriterende lyskanaler hvis du bare vil angi små aksenter.

stue ledet lys design tips

TV -veggfeste

En fjernsyn har ikke en fot gratis, vil noen hevde. Vi argumenterer mot det, fordi dette ikke kan skrus av gratis. En veggbrakett til TV-en er ikke bare en plassbesparende gadget, den avrunder også leiligheten på en stilfull måte. Vi elsker den minimalistiske stilen som vil holde i år – og det inkluderer å la veggene i leiligheten skinne i full prakt. Mer er mer, og derfor bruker vi ikke bare flotte veggmalerier, men har også husholdningsapparater montert på veggen. Så hva med å henge din splitter nye flatskjerm -TV på veggen og ha den perfekte utsikten ikke bare fra sofaen, men også fra spisebordet? Har vi vekket din interesse? Deretter lærer du noen flere høydepunkter om TV -brakett: Det gode stykket har ganske mange triks på seg og kan ikke bare monteres på veggen, men kan også dreies til venstre og høyre. Svingbare design som også kan flyttes opp og ned er nyttige på soverommet. TV -en kan festes høyere opp og gir fortsatt en perfekt utsikt fra sengen.

TV veggmonterte betongvegger

Den rene og minimalistiske stilen

Nå som du har mottatt to ekstremt nyttige tips og gadgets fra oss, må den allsidige stilen i leiligheten selvfølgelig ikke gå tapt av syne. Selvfølgelig vil designtipsene ovenfor hjelpe deg med å skape litt ekstravaganse. Likevel bør du huske på at en leilighet ser spesielt stilig og trendy ut hvis den er innredet etter et bestemt konsept. Hold deg til en bestemt fargestil som du trekker gjennom alle stuer – som en rød tråd. Less is more: Ikke prøv å legge for mye møbler ved siden av hverandre, men sørg for at du legger ut møblene dine. Bare vegger bør ikke dekkes med skap eller hyller, for det er tilbehør til det.

Hvis du har tatt disse tre tipsene til hjertet, vil du føle deg komfortabel igjen i dine egne fire vegger på kort tid. Overbevis deg selv om det!

minimalistiske tips til design av stueinnredning

veggdekorasjonstips Skandinavisk