Skjenker & amp; Kommoder for stue hvit overflate

Har du en kommode hjemme? – interiørdesign ideer for deg

Visste du at du allerede har mange ideer for innredning av denne skjenken? Den kan fungere fantastisk som et oppbevaringsrom i stuen, spisestuen og lekerommet eller som et utstillingsvindu for dine fantastiske tilbehør.

  1. Tiered møblering idé (det første bildet)

Start med et høyt objekt i den ene enden av skjenken.

Du kan knapt gå galt med en lampe. Fyll ut den gjenværende plassen med et medium og en liten gjenstand. Til slutt må du oppnå et trinnvis utseende.

På bildet her representerer lampen det høyeste objektet, og vasene – de nedre trinnene. Hvis du har en relativt liten kommode, vil dette arrangementet fylle hele rommet. Hvis du har mer plass, bør objektene plasseres nær den ene kanten.

elegante skjenker & Kommoder til stue

Pyramidal

Skjenker & amp; Kommoder for stue skuffer

Start med matchende objekter. Lamper eller murkrukker fungerer veldig bra. Legg også på triks. Det kan enten være en eller flere bragder. Det er best å plassere dem sentralt over kommoden.

Fyll overflaten på skjenken med bøker, blomstervaser og småting.

Kunstnerisk designet

Møbler Ideer Skjenker & amp; Kommoder for stue moderne

De nyttige visningsområdene, for eksempel dreieskiven eller bardisken, er mer tiltalende hvis de gir inntrykk av at de nylig har blitt brukt. Hvis du har en selvbetjent bar, kan et uformelt glass se veldig fint ut, du tror ikke det?

Som de to sidene av en skala

Skjenker & amp; Kommoder for bordlampe i stuen

Hvis du ordner gjenstander i hver ende av skjenken, har den noe av karakteren til en gammel Vekt. Dette handler imidlertid mye om visuell snarere enn fysisk balanse. På bildet her ville alle objektene – lampen, bøkene, planten – sett mye “tyngre” ut hvis de alle ble plassert side om side. Legg merke til hvordan armaturen med den runde lampeskjermen bidrar til en visuell balanse ved å flytte den fra midten?

Avled fra TV -en (1)

Skjenker & amp; Kommoder for stue massivt naturlig tre lakkert

Ved å male veggen i mørkeblått var det mulig å trekke oppmerksomheten bort fra TV -en og kommoden. Du kan se bort fra en meningsfull skulptur ved å henge den opp.

Avled fra TV -en (2)

Skjenker & amp; Kommoder for stue pyntegjenstander kvister vase

Fyll rommet rundt TV -en med vaser, lysestaker og andre gjenstander i omtrent samme høyde. Bruk møbleringstanken med graderingen fra før for å ordne objektene i begge ender. Fyll deretter ut veggplassen over den, i en galleristil.

Møbelidé for et lagdelt utseende

Skjenker & amp; Kommoder for stue bilderamme hvit

Nøkkelen til å stille opp bøkene er å bruke innrammede stykker i forskjellige størrelser. Først kan du lene eller henge de store bitene mot veggen og deretter dele de mindre bitene foran den. Bytt stående til liggende format. Hvis en liten ramme ser tapt ut, kan du prøve å lene den mot en haug med bøker. Skap mer interesse ved å drysse noen taktile objekter i mellom. Ikke bekymre deg hvis noen deler av objektene er skjult. Objektets skjulte sider er en av dem.

 Gjør plass til et flott kunstverk

Skjenker & amp; Kommoder for stue tremøbler teppe

Har du et veldig sofistikert kunstverk over skjenken? Hold arrangementene på overflaten enkle og lave, slik at de ikke konkurrerer med det flotte kunstverket. Prøv å plassere tre eller flere små hauger eller bøker i lite format på rad. Du kan også plassere et par slanke lysestaker i den ene enden.

Vær leken med proporsjonene

Skjenker & amp; Kommoder for stue bordlampe gulv tre

Her er en herlig innredningside for deg: Sett en overdimensjonert lampe på en liten skjenk. Dette er en ganske rask og enkel måte å oppnå et dristig utseende. Legg et fint brett eller en liten vase med blomster mellom lampene. Nå er du ferdig.