Imponerende lamper og antikke beslag i retro -design

Selv om den moderne verden dikterer sine egne regler innen interiørdesign, går ikke antikke beslag og lamper av moten. Rette og enkle linjer gir uforlignelig mer plass og lys, men det er øyeblikk når du føler deg virkelig viktig og komforten til en "Royalty" vil nyte. Hvis du er interessert i antikviteter og antikke møbler, finner du stilige designideer med antikke beslag og lamper her. Vi har et harmonisk utvalg av innredningselementer på nettstedet www.landhaus-shop.de funnet. Så du er bare et museklikk unna muligheten til å gi leiligheten din et retro -preg!

Koselig og stabilt anlegg

antikke beslag lamper bærekraftige produkter landsted stilige retro møbler satt opp designideer

For at vi skal kunne slappe av hjemme etter en stressende dag på jobben, trenger vi den rette atmosfæren. Komfortable og stilige møbler i landlig stil kan være den riktige løsningen. Enten du bruker restaurerte møbler i landlig stil eller antikke messinglamper er helt opp til din smak.

Den ubestridte sjarmen til Provence

antikke beslag bærekraftige produkter landsted stilige retro møbler

antikke beslag lamper bærekraftige produkter landsted stilige retro møbler skape ideer for interiørdesign

Nostalgiske møbler i lyst massivt tre og antikke beslag gir interiøret en uforglemmelig stil. Materialer som lær, stein eller keramikk er også en del av denne typen møbler og kan kombineres utmerket med hverandre. Den naturlige strukturen og fargene på disse materialene dominerer landstedet. Utførelse av høy kvalitet spiller en veldig viktig rolle. Bruk forskjellige varianter som dør, vindu og møbler. Du kan også velge frakkekroker laget av jern og kobber i et stort utvalg av design. En modell laget av messing med en antikk patina eller i tillegg pyntet med porselen – oppdag det store utvalget av frakkekroker i landlig stil.

Den riktige lampen viser god smak

antikke beslag lamper bærekraftige produkter country house stilig retro

antikke beslag lamper bærekraftige produkter landsted stilige retro designmøbler

antikke beslag lamper bærekraftige produkter landsted stilige lamper modeller designforslag

I dag tilbyr masseindustrien et stort utvalg lyskilder. Men for å skille oss ut fra mengden trenger vi unike lamper som ser stilige ut. La deg inspirere av modeller av høy kvalitet når du designer leiligheten din. Bestem deg for bord- eller vegglamper og vis din egen møbleringsstil. Du kan velge mellom en rekke varianter – fra lekne blomsterelementer til industriell stil til lamper med fargerike glassskjermer. Motivene som vises på de enkelte enhetene kan lånes fra antikke lyskilder, slik at du kan fullføre ønsket atmosfære i hjemmet ditt.

Kvalitativt bearbeidede materialer gjør forskjellen

antikke beslag lamper bærekraftige produkter landsted stilige retro luksusmodeller

Høydepunktene i hver leilighet er selvfølgelig møblene. Det er tonnevis med designalternativer for å forvandle hjemmet ditt til et stilig og innbydende sted med antikke beslag. Antikke beslag og lamper kan være laget av messing, bronse eller andre materialer. Produktene laget av disse to materialene er holdbare og korrosjonsbestandige. Med andre ord vil de ikke ruste, og hvis du velger kvalitet, kan du stole på bærekraftige møbler.

Så hvis du vil designe huset eller leiligheten din i denne stilen, kan du kjøpe antikke beslag, frakkekroker, møbelhåndtak og mye mer i forskjellige nettbutikker eller på stedet. Markedet tilbyr et bredt utvalg for enhver smak. Riktig tilbehør er tilgjengelig for både moderne og klassiske møbler i landlig stil. la deg inspirere!