Den ikoniske husstangen på hjul er tilbake! Barvogner opplever for øyeblikket sin virkelige vekkelse. Tidligere bare kjent med en funksjon, i dag har de gode stykkene blitt veldig multifunksjonelle. Det er ikke for ingenting at de blir mer og mer innlemmet i moderne møbler og drar nytte av sin sjarm og funksjonalitet. I dagens innlegg vil vi vise deg hvordan den nye “gamle” interiørtrenden er og hvordan du dyktig kan integrere den i dine egne vegger.

Luksus barvogner som et absolutt høydepunkt i interiøret

bar cart luksus design gull

Stangvognen da som den er i dag

Det er en stund siden de fine damene fra viktoriansk tid stolt presenterte tevognene sine for gjestene. På den tiden handlet det om sosial status og overdådighet og forløperne til barvognene var ganske filigran og dyrebare, med ornamenter laget av edle metaller og lignende. Senere, og spesielt etter 1933, da USA igjen erklærte alkohol for å være lovlig, barvognen vokste sakte, men ble absolutt etablert som et av de mest populære møblene i mange husholdninger.

På 1950 -tallet nådde den kule serveringsvognen sitt absolutte topp og var en ekte interiørhype.

En god dose vintage touch i ditt eget hjem

vintage barvogn gull

Det var en veldig praktisk og elegant måte å skjemme bort gjestene med kaffe og kake og fremfor alt med mange gode viner. Og det var ikke nødvendig å skynde seg inn på kjøkkenet hver gang. Men tvert imot. Du satt der, slappet av og tok drinkene fra barvognen som du ønsker.

Med fremveksten av flere og flere nye stiler og trender ble barvognen snart bleknet i bakgrunnen. Plutselig har det nesten like godt som forsvunnet og ble for en tid ansett som foreldet og unødvendig. Og se og se! Nå står han stolt på interiørscenen igjen og blir på ingen måte oppfattet som tett. På den annen side kutter den en fin figur og blir umiddelbart et stilfullt blikkfang i alle rom.

Barvogner tilbys igjen i svært luksuriøse versjoner

luksus barvogn gullglass

Barvogn – en skikkelig allsidig når det gjelder innredning

Det har også endret noe av funksjonen. Barvognen er ikke lenger bare en barvogn. Det har blitt brukt oftere og oftere som et multifunksjonelt møbel i interiøret. Som en elegant og praktisk oppbevaringsplass ved siden av salongbordet, som et originalt nattbord eller til og med som en skjenk på badet – er barvogner ekte allroundere. De er pent arrangert med kunstbøker, leirevaser, lykter og dekorative figurer eller med vakre stueplanter eller duftlamper.

Elegant serveringsvogn i hvitt og lyst tre fra BoConcept

boconcept design barvogn

Designere har husket potensialet til stangvognen og designer den i en rekke forskjellige stiler. Avhengig av din egen smak og favorittmøblene dine, kan du enten velge en enkel vogn i Bauhaus -stil med klare linjer eller en mer robust av tre og stål med et industrielt preg. Og hvorfor ikke velge en variant som ble skapt som en hyllest til den tidløse midcentury -stilen? Retro og vintage stil er ganske enkelt spesielt populære og foretrekkes igjen og igjen av mange designfans.

Stabil og uttrykksfull laget av metall og tre – serveringsvognen i industriell stil

bar cart industriell stil metall

La deg bli vunnet av allsidigheten og tidløse sjarmen til barvognene. Ta en titt på følgende designmodeller og la dem inspirere deg. Hvem vet, kanskje du snart finner den perfekte serveringsvognen for deg.

Den ikoniske Matégot -vognen fra Gubi

bar cart mategot tralle av gubi

Elegant serveringsvogn fra Cattelan Italia

barvogn Cattelan Italia

Den luksuriøse Oscarine Lucite serveringsvogn laget av glass og gull

bar cart oscarine lucite

Den maskuline barvognen fra BoConcept

stangvogn fra boconcept

Sett opp dine egne fire vegger på en stilig og original måte med dette multitalentet!

sette opp bar cart kjøkken    bar cart rotting svart møbler ideer

bar cart rotting fra westelm

stangvogn rundt krom   møblering idé bar cart rotting lenestol

elegant barvogn messing tilbehør til hjemmet

golden bar cart fra aldo tura

klassisk svart barvogn   rotting bar cart boho style living style

Rund stangvogn gammel gammel bygning satt opp

multifunksjonell messingstangvogn