Bokhyller snegletre

Moderne bokhyller inviterer deg til å lese

Hvis du ikke leser bøker og ikke er interessert i dem i det hele tatt, ikke skynd deg å lukke denne siden! Tenk på det! Hvilket inntrykk gjorde et rom med bøker? Ikke sant. Det ser ut som om noen som er godt lest, bor der. Det betyr at du får et godt image.

Og selv om e-boken har blitt annonsert lenge, er det fortsatt noen av oss som liker å bla gjennom bøker mer enn noe annet. I dag skrives det fremdeles ut bøker som trenger et passende sted.

Bøkens retur presenteres og feires i øko-stil

Bokhyllesnegl

Det er ingenting bedre enn en lesestol med integrert bokhylle

Bokhyller snegle lenestol

Det kreves mye dyktighet for neste bokhylle

Bokhyller sneglen skjev

De klassiske bokhyllene er ikke dårlige, men hva med noe nytt, forfriskende og originalt? Noe verdig å huse våre litterære skatter. Kanskje du kommer til å sluke en vakker bok igjen.

I dagens innlegg vil vi vise deg en samling bokhyller som vi har valgt spesielt for deg.

Et bokhjul for å ligge, sitte eller gå mens du leser

Bokhyller sirkel

En stor omtanke – opplyst bokhylle, smart gjemt bak veggen

Bokhyller sneglehylle

Klassisk – en stor haug med kunnskap, en leselampe og en solseng

Bokhyller snegler diagonalt

Uansett hvor vakker lesesalen er, kan du ikke slappe av uten komfortable sitteplasser. Si hei til denne gjennomtenkte skjønnheten “bokhylle med benk” av den latviske designeren Stanislav Katz.

Stilige og minimalistiske diagonaler som gir god oversikt

Bokhyller sneglehåndtak

Den vinklede industrielle bokhyllen er et spennende samtaleemne. Den integrerer jernrørledningen i det moderne urbane utseendet. Dette gir hvert rom en historisk følelse og særpreg.

Den industrielle stilen opprettholder stadig sin kjøligstatus innen interiørdesign

Bokhyller snegl industrielle

Hvis bare denne lampen tente når vi hadde et spørsmål i tankene … Vel, den gjør det bare når du har det spørsmålstegnet på rommet ditt!

I tillegg til individuelle rom, tilbyr det frekke spørsmålstegnet også en innebygd energisparende lampe av lett og elegant plast

Bokhyller sneglekombilampe

Den nederlandske Atelier 010 har skapt et mesterverk av produktdesign. Dette kan bli en hit for alle bokormer. Bokhyllen heter “Bokorm” og har et integrert sete. Oppdraget var å designe en organisk bokhylle. Og her – resultatet!

Den nederlandske bokormen for bokorm i 70 -tallets organiske designstil vil snart være tilgjengelig for kjøp

Bokhyller snegl syttitallet

Disse usynlige bokhyllene har en lastekapasitet på 7 kg hver. De skrus direkte og raskt til veggen, og hvis du dekker dem med bøker, vil du ikke lenger se hyllen. “Den hemmelige bokhyllen” har også vunnet mange designerpriser og har blitt beskrevet som nyskapende, fantasifull og imponerende, blant annet.

Den usynlige hyllen – nok en designklassiker som er absolutt effektiv og veldig funksjonell

Usynlige bokhyller