hjemmeinnredning marokkanske tekstiler mønster

Gi hjemmemøblene en umiskjennelig orientalsk teft

Eksotisk boliginnredning er ikke så komplisert som noen kanskje tror. Selv konseptene for disse er enklere enn de vanlige i visse aspekter. Det er noen grunnleggende prinsipper å følge. I tillegg kommer det bare til dekorasjonen.

I vårt tilfelle inkluderer dette tekstiler, gardiner og tepper.

I dag er vi glade for å fortelle deg de 10 reglene som du kan oppnå et unikt interiør bare ved hjelp av gardiner i marokkansk stil.

Sikt på et vellykket utseende!

Karakteristisk for de marokkanske dekorasjonsideene er det frodige utseendet. Dette oppnås gjennom intensiteten i fargenyansene, så vel som gjennom rikelig tilstedeværelse av stoff og folder.

Moderne minimalisme møter orientalsk teft

hjemmemøbler moderne interiør ruller puter fargerike

Logiske spørsmål ville være om dette ikke blir for mye på et tidspunkt, og hvis ikke, hvordan kan det oppnås? Bruken av naturlige tekstiler og nyanser er av sentral betydning her. De bringer balansen tilbake.

Fargene i sør

Marokkanske gardiner skaper en hjemmedekorasjon som føles sørlig, eksotisk og varm. Bruk dem der og da når du vil oppnå akkurat den stemningen.

Grønn, lilla, oliven er de dekorative nyansene. Bakgrunnen består alltid av nyanser som ofte forekommer i typiske varme landskap.

Sjarmerende hygge utendørs

hjemmeinnredning orientalske tekstiler stripete metall runde sidebord

Lys og symbolsk

I manges øyne er de glade nyansene synonymt med den marokkanske møblementet. De blir hovedsakelig introdusert i rommet gjennom tekstilene. Sistnevnte dekker imidlertid alle elementene og møblene i huset.

Jordens nyanser er der fortsatt …

Men du skal ikke tro at jordens nyanser absolutt mangler i rommet. Her trekker anlegget imidlertid så mye som mulig fra rikdommen. De varme jordtonene brukes mer i rom der man må hvile. Men selv der er de beriket med lyse, eksotiske aksenter. Slikt ville være lilla, grønt, rødt. Du kan knapt finne noen annen kontekst der varme og nøytrale nyanser er så vellykket og kunstnerisk kombinert med hverandre.

Naturmaterialer og jordnyanser

hjemmemøbler marokkanske tepper etnomønster naturlige stoffer

Arabisk telt

Fine tekstiler kan også utgjøre et helt rom. For eksempel vil det være typisk å designe en innvendig atmosfære bare med stoffer av denne typen. De brukes som veggdesign, romdelere, men også som tepper til møbler, som gardiner og som tepper.

Mystisk hygge i marokkansk stil

hjemmemøbler marokkansk telt orientalsk interiør

Håndvevde tepper

De håndvevde teppene er også et integrert element i det typiske marokkanske hjemmemøblementet. Dette gjør det også mulig å berike rommene med vakre dekorative elementer. Slik er firkantmønstrene og arabeskene.

Dekker vinduene med marokkanske gardiner

De marokkanske møbleringsideene vekker spesiell interesse gjennom måten marokkanerne bruker gardiner på vinduet. Mesteparten av tiden brukes gjennomsiktige stoffer der. Spesielt lyse, lyse nyanser velges.

Orientalsk drøm i rødt og rosa

hjemmemøbler marokkanske tekstiler lyse farger rosa røde gardiner

Tekstiler for polstrede møbler

Mange ideer til interiørdesign for polstrede møbler kan hentes fra marokkansk designverden. Du bør dekke bitene sjenerøst slik at det dannes visse bretter. Det interessante fargespillet er også særegent for denne stilen.

Dekorative puter

Det er en misforståelse at mange dekorative puter brukes i marokkansk design. Faktisk er dette ikke tilfelle. De er bare så lyse og merkbare at de er veldig merkbare og gjør et sterkt inntrykk.

Avslappet ettermiddagstid i skyggen

hjemmeinnredning marokkanske kasteputer rød oransje sofa

Veldig lette andre aksenter

Med så mye draperi og tekstiler kan andre aksenter være en komplisert affære. De må være veldig lette og diskrete slik at hele rommet ikke ser for overfylt ut.

Ved passende drapering og følge disse reglene, vil du kunne bringe stemningen fra Marokko inn i hjemmet ditt gjennom interiøret.

Orientalsk romantikk gjennom farget glass og smijern

hjemmemøbler marokkansk interiør smijern fargerike vinduer

Etniske mønstre og en smak av Fjernøsten

hjemmeinnredning marokkansk folkloremønster kastepute

Autentisk og unik på samme tid

hjemmemøbler marokkanske puter ullteppe

Marokkansk interiør uten de typiske lanternene er neppe tenkelig

hjemmeinnredning marokkanske metalllykter

Orientalsk stueinnredning med stil

hjemmemøbler marokkansk interiør stripete tekstiler treskjæringer

Finn de riktige tekstilene og hjemmetilbehøret for din marokkanske atmosfære

hjemmemøbler marokkanske tekstiler dekker jordfarget nøytral