bor i landstedet stil rustikk innredningstips ideer eksempler

Moderne hus med et snev av landlig stil

Vintage stil er mer moderne enn noensinne. Vi kan knapt forestille oss at noen nå ville tvile på sjarmen deres. For eksempel, hvis du vil integrere en gammel sofa i interiøret, vil det tiltrekke seg mye mer oppmerksomhet enn en ny. Dette gjelder også når sistnevnte er laget av en toppdesigner.

Bor i en herregårdstil

bor på landet hus stil stue møbler møbler tips

Av samme grunn er det verdt å gjenbruke et gammelt teppe i interiøret, selv om det har en eller to flekker.

Rustikke stuemøbler i DIY -stil

landlig stil stue møbler koffert sidebord

Selv et stykke i vintage stil er vanligvis nok til å gi huset et umiskjennelig individuelt utseende. I dag skal vi snakke om dette sporadiske, tilfeldige arrangementet med vintage møbler!

Aksenter og blikkfang

bor på landet hus stil stue møbler rustikk

Generelle prinsipper

I det følgende vil vi se nærmere på ulike strategier for vellykket sammenkobling av en mer konservativ herregårdstil med noe nytt som er designet etter de mest moderne kriteriene. Men her er noen av hovedprinsippene på forhånd. For det første burde det moderne dominere og de gamle tingene burde heller være aksentene. For det andre, se etter kontrasten mellom det tradisjonelle (i betydningen landstedstil) og det nye. Fra skattekammeret med vintageartikler, se etter de som best samsvarer med den moderne atmosfæren du befinner deg i.

Loftsrom – elegant og rustikt

bor på landet huset stil loftsrom møbler tre

Helt laget av tre

bor i landstedet stil soverom møbler seng møbler tips

Hold øye med tidløshet

For å oppnå en vellykket moderne design med et snev av landstedstil, bør man ikke miste det uforgjengelige av syne. Det handler om å oppnå et tidløst utseende. Dette fungerer fordi det hele til syvende og sist ser klassisk ut. Med andre ord viser det perfekte utvalget av objekter fra forskjellige epoker at du også har sansen for det.

Ulike eksemplariske strategier

landlig stil stue spisestue møbler spisebord stoler tre

Rustikk innredning av spisestuen

landlig stil stue spisestue møbler spisebord stoler tre metall

Industriell

Industriell stil er en moderne stil. Men han kan lett finne inspirasjon i vintage country house -stilen også. På grunn av likhetene er overgangen jevn og nesten umerkelig. Legg imidlertid vekt på moderniteten. Dette kan for eksempel gjøres ved å velge det nyeste materialet. Sistnevnte er også vanligvis lett å ta vare på. Samtidig ville det også være en passende strategi å bruke nåværende metoder for å øke plassen. Designet alene som et åpent oppholdsrom og integrering av perspektiver og speiloverflater ville få designet til å se moderne ut til tross for de klare elementene i landlig vintage stil.

Industrielle designmøbler på kjøkkenet

landstil kjøkken kjøkkenmøbler industrielle designmøbler

Trebokser og metallmøbler

landlig stil stue kjøkken møbler metall stoler industriell design

Som et lite museum

Landstil er preget av sin nærhet til naturen. Men ta med deg en moderne forståelse av dette. Fordi i henhold til de gjeldende kriteriene ville nærhet til naturen være forsøket på ikke å kaste gjenstander, men tvert imot – å bruke dem på nytt. Du kan lage plantebeholdere av nesten alt. Disse er i seg selv et typisk element i design av landstedstil.

Polstrede møbler i landlig stil

bor på landet hus stil møblering stuen rustikk

Rustikke pendellamper i stuen

bor i landlig stil stue møbler sofa sofa

Vær oppmerksom på moderne farger og lakkering ved behandling. Bruk moderne utseende (for eksempel skulpturelle) planter. Gjør de tradisjonelle landstedets stilelementer til sterke, kontrasterende aksenter i åpent, moderne hjemmedesign.

Romhøyde trehyller

bor i landlig stil stue innredning trehyller

Minimalisme eller overflod

Minimalisme og overflod er karakteristisk for den moderne og landlige stilen. Spill med oppfatningen av disse! I et hus med gulv-til-tak-vinduer strippet for overflødige møbler og detaljer, kan et teppe i landlig stil bare se fantastisk ut. Han ville deretter oppleve det hele fantastisk med sin overflod av motiver og muligens kontrastere det med plantelandskapet der ute. Det moderne i designet vil fortsatt være dominerende nok.

Integrer landlige områder i moderne møbler

bor i et landsted kjøkken stil rustikk tremøbler

Dette er bare tre mulige tilnærminger du kan ta for å innlemme landsbygda i moderne innredning. For at det hele skal fungere bra, i tillegg til hovedprinsippene som er oppført i den første delen av artikkelen, bør du også følge tarminstinktet ditt. Hovedmålet er tidløshet, men en som bringer et snev av nostalgi med seg.

Moderne landlig stil

bor på landet huset stil stue møbler ideer rustikk

Interiørdesign og åpne oppholdsrom

bor i landstedet stil møbler tips rustikk romdeler glass

Spisestuemøbler i massivt tre

bor i landstedet stil spisestue ideer innredning rustikk

Stilig kjøkken i tre med mur

bor i landstedet stil kjøkken ideer innredning rustikk

Rustikke og moderne soverom ideer

bor på landet huset stil soverom ideer innredning seng rustikk

Indirekte belysning

bor på landet huset stil soverom ideer møbler rustikk