Hvis du noen gang har sett de vakre strendene og den steinete kysten i Amalfi, eller turnert i de gamle ruinene i Roma, kjenner du allerede Italias magi. I hvert fall en liten del av det. Du har sikkert lurt på hvordan du kan ta med deg noe av denne gamle, romantiske verden hjem og introdusere litt italiensk teft i ditt eget interiør. Vil du bringe en hyggelig feriefølelse inn i ditt eget hjem? Hvis du virkelig er en lidenskapelig elsker av den italienske livsstilen og kulturen, har du kommet til rett sted. Denne artikkelen handler om å bo i Middelhavet og nyte et sterkt snev av sør i hverdagen. Du vil snart finne ut hvilke midler du kan bruke for å oppnå dette innenfor dine egne fire vegger. Vi presenterer utprøvde tips om hvordan du kan introdusere den spesielle atmosfæren i Italia i interiøret og nyte det hele året.

 “Moditerran” er den nye innredningsstilen for folk som elsker italiensk kultur.

Moderne middelhavsstil

  • Lev moderne og Middelhavet på samme tid? Er det mulig?

Tusenvis av de mange besøkende til Italia er like fascinert som deg av den vakre naturen og den rike kulturen i dette sør -europeiske landet. De er dypt imponert over italienernes livsstil og hjemmemøbler og av kunsten å parre det gamle med det nye.

Det er til og med snakk om en ny stil som kommer rett fra halvøya. Har du allerede hørt begrepet “Middelhavet”? Dette ble laget med en blanding av moderne og middelhavsretter. Vi gjør alt enklere for deg og avslører den nyeste formelen innen mote og design som allerede har tatt form. Det lyder: moderne + Middelhavet er italiensk! Å bo i Middelhavet betyr å introdusere et snev av sør i ditt eget hus og holde det der lenge. Men er det overhodet mulig å kombinere moderne elementer med møbleringsstilen i Middelhavet? Ja, det er fullt mulig, og vi viser deg hvordan du gjør det.

Hvis du liker den italienske kulturen og livsstilen i Sør -Europa, kan du introdusere middelhavsstil i hjemmet ditt.

Middelhavsstue vakker stue

  • Elementer av århundrer gammel boliginnredning og håndverk preger det moderne interiøret

I Italia kan du se tilbake på en hundre år gammel kulturtradisjon innen bo og innredning. Håndverket er spesielt populært der, og elementer av det er innlemmet i moderne interiørdesign. Ofte uttrykker de kunstnernes og huseiernes kjærlighet til Middelhavet. Å leve i Middelhavet i dag betyr å designe et elegant interiør med en rustikk, gammeldags følelse og moderne stil. For eksempel er buede vinduskarmer og rustikke møbler blant de absolutte must-haves i den nye middelhavsstilen. Jordfarger og naturlige teksturer er å foretrekke. Av denne grunn møter man ofte stukk, stein og tre overalt i interiøret. Tydelige linjer, rustikke lys og svartmalte vinduskarmer og dører resulterer i den perfekte blandingen for middelhavsbo på en moderne måte. Disse viktige elementene suppleres med fantastisk jernverk og antikt romtilbehør. De gir hvert rom en sørlig teft, slik at du føler at du er på ferie i ditt eget hjem.

 Middelhavskultur lever mot moderne stil.

Middelhavsstue koselig stue i hvitt

 Rustikke elementer i interiøret beholdes.

Middelhavsstue

Tenk på hvordan ditt moderne interiør vil forandre seg hvis du hadde en peis i murstein eller stein i stua. En utsatt steinvegg på kjøkkenet vil være det ubestridte blikkfanget som utstråler sørlig teft. Slike detaljer i middelhavsstil tar enhver atmosfære til et nytt nivå og gjør hjemmet ditt til noe spesielt. Hvor å nyte livet!

Den åpne planløsningen er banebrytende, men murveggen er det absolutte blikkfanget i denne stuen pluss kjøkken.

Middelhavsstue åpen planløsning Iøynefallende persisk teppesteinsvegg

Forhåpentligvis likte du tipsene våre for moderne og middelhavsstil. Sist, men ikke minst, vil vi bare gi deg et lite hint: Ikke glem at det er forskjeller og deres egne landlige egenskaper i de forskjellige sørlige landene. Dagens bidrag er bare rettet mot italiensk stil og viser det vesentlige for moderne og middelhavsstil i den mest konsise formen. Hvis du er like forelsket i middelhavsestetikken som oss, kan du lese flere artikler om det på nettstedet vårt.

Mye sol, blå himmel og fortryllende panoramautsikt – det er Italia!

Rett og slett rustikk, Middelhavet, vakker panoramautsikt, mye sol, blå himmel, Italia

Antikt romtilbehør understreker den moderne designen.

Moderne romdesign hvit antikk romtilbehør Middelhavet stil

Det gamle trebordet beskriver seg perfekt i dette moderne interiøret.

Middelhavet levende moderne interiør rustikt trebord og tremøbler

 Svarte vindus- og dørkarmer, buede veggnisjer i hvitt er typiske middelhavselementer som kan sees overalt i Italia.

Middelhavet moderne svart dørkarm buet vegg nisje typiske middelhavselementer

Å bo i Middelhavet betyr å ha et koselig hjem.

Middelhavsstue satte opp et koselig hjem

Rene linjer og naturlige teksturer dominerer også på badet …

Middelhavet bor på badet

 Det gjøres alltid i jordfarger.

Middelhavet bad jordfarger naturlige teksturer veggmosaikkfliser

De vakre mosaikkene er italienernes store lidenskap, og derfor kan du se dem selv på de minste overflatene.

Mosaikkfliser i trapperommet veldig tiltalende Middelhavet

Modernitet og rustikt romtilbehør går hånd i hånd og uttrykker middelhavsstil.

Åpne moderne stue kjøkken rustikke elementer understreker modernitet

Bor Middelhavet på verandaen – stua flyttes utenfor slik at du kan nyte det vakre italienske været fullt ut.

Levende Middelhavet på verandaen