I år har fløyel ryddet vei for bouclé for å komme inn i våre fire vegger. Den tidløse klassikeren har endelig kommet tilbake til interiøret og av mange gode grunner. Det haptiske stoffet utstråler ikke bare effektiv eleganse, men også en koselig hygge. Det kan sees og kjennes umiddelbart. Polstrede møbler, pynteputer eller tepper – denne trenden gjør hver leilighet til et ekte hjem. Sjekk hvordan du best gjør dette nedenfor.

Bouclé kommer hjem til deg med “Rico” sofaen og lenestolen fra Ferm Living  

stue trend bouclé sofa lenestol

Fra catwalken til sofaen

Bouclé kommer fra fransk og betyr noe som “krøll”, “sløyfe” eller “sløyfe”.

Stoffet er vevd på en slik måte at du faktisk ser mange små løkker eller knuter på overflaten. Som regel brukes garn laget av jomfruull, alpakka, bomull eller viskose og polyester. Bouclé har blitt virkelig kjent takket være moteikonet Coco Chanel. Allerede i 1954 tok hun det myke stoffet til et nytt nivå med sin tidløse tweeddrakt uten krage. Og selv om dette aldri virkelig har gått av moten, opplever det nå sitt absolutte comeback. Bouclé var allerede sett i mange motekolleksjoner i fjor. Lounge-klær laget av dette materialet er spesielt populære med en ekstra dose komfort og velvære. Men alle andre klesplagg som er laget av det ser også mye mer komfortable og samtidig mye mer feminine ut.

Den kosete myke følelsen forfører til berøring 

bouclé trend interiørmote

I år er Bouclé en av de beste og mest populære livetrendene i 2021. Det ser veldig hjemmekoselig ut i alle mulige farger. Lyse nyanser og ikke-farger som hvitt, svart og grått gir stoffet en spesiell storhet og subtil raffinement. Det trendy tekstilet kan kombineres perfekt med andre populære stoffer som fløyel, fuskepels, bomull eller lin. Du kan til og med skape spennende kontraster eller fremme en balansert livsstil.

Metallaksenter som messing eller kobber legger også til det bestemte

Bouclé trend stoff lenestol i hvitt

Scandi -stil møter bouclé

Hvis du er en Scandi -fan, er det på tide å være spesielt glad. Fordi bouclé bare er perfekt for alle norders estetikk. Buede eller avrundede linjer samsvarer maksimalt med stoffets naturlige mykhet. Enkelt møbler i hvitt, svart eller lyst tre passer godt til dette. Det puristiske designet har et behagelig snev av luksus som på ingen måte er kitsch. Men tvert imot! Med det nye trendstoffet kan du helt vie deg til hygge -følelsen.

Bouclé i interiøret passer hver sesong

interiør trend bouclé sofa

Bouclé klarer også å tiltrekke seg oppmerksomhet som en aksent. Som et tillegg til enhver populær møbleringsstil eller som et vellykket brudd i stilen – stoffet er veldig allsidig og tilpasningsdyktig. Samtidig overbeviser den med holdbarhet og enkel vedlikehold. For at det ikke skal bli for mye av det gode, bør du beholde en viss balanse når du setter opp og ikke overdrive det med de kosete, myke bouclé -møblene. Fordi det kan bli for rotete og ostete ganske raskt.

Klassiske kontraster som svart og hvitt passer alltid

svart sidebord bouclé hvit lenestol

Bouclé kan også brukes veldig vellykket med glatte materialer som skinn

møbler av bouclé lenestol

Til og med teppet kan lages i bouclé. Den holdes i monokrome, subtile farger, og gir den en passende jordnær karakter og kompliserer ikke det hele. Snarere omvendt får rommet mye mer luftighet og inviterer deg til å dvele og slappe av.

Lag et koselig avslapningshjørne i stua

cappuchino bouclé sofa teppe

Inviter også det myke trendstoffet til ditt hjem. Nyt den koselige myke følelsen og den tidløse elegansen og føl at du er på sky ni!

Lag moderne kontraster med teksturer og mønstre 

Skandinavisk pynt

Lesestolen blir enda mer behagelig i bouclé

bouclé lenestol trend interiør

Symmetri og gull accenter gir en subtil parisisk elegant

ideer til møblering av bouclé trend stoff

Det populære stoffet ser like herlig ut i dempede farger  

brun bouclé sofa

Eller foretrekker du det veldig lett og luftig? 

hvithet lenestol puff bouclé krem

Spisestue innredning bouclé sofa

moderne sofa hvit bouclé

scandinavian living bouclé møbelputer

bouclé lenestol moderne møbler stue

bouclé hvit sofa trendtrendy stoff bouclé for å møblere stuen sofaerdesigner møbler bouclé trend Innredning av en koselig stue med bouclé -sofa